Te + Én

Kiderült, hogy milyen nőre vágynak a férfiak

Vajon létezik tökéletes nő? Nyilván mindenki rávágja erre a választ, hogy nem! De vajon a férfiak mégis milyen barátnőre vágynak, ki az, aki legalább közelít az elvárásokhoz?

A 90-es években még a szexi Baywatch-lányok hódítottak a piros fürdőruhájukban, na meg egy-egy modell, Cindy, vagy Claudia. De a szép test még nem minden, és sok férfi ezen túl is akar valamit a nőtől, nem elégszenek meg a tökéletes idomokkal. Nincs ez másképp ma sem. Sőt, talán még nehezebb helyzetben vannak a nők, ha azt akarják hozni, amire a férfiak vágynak.

Fotó: iStock.com/LTim

Fotó: iStock.com/LTim

Legyen szép karrierje, de legyen otthon is, imádja a gyerekeit, és persze az sem árt, ha jól főz. Egy korábbi felmérés szerint a férfiak 89 százaléka fontosnak tartja, hogy a nők vigyázzanak a vonalaikra, nem csak a kapcsolat kezdetén, hanem szülés után is. De ezeknek a tökéletes nőknek – a kutatás szerint – legyen dús keble, hosszú haja, ápolt és elég magabiztos legyen, és még smink nélkül is merjen menni az utcára.

Ja és fontos a humor. A megkérdezett férfiak 61 százaléka szerint elvárás, hogy legyen agya, lehessen vele jót beszélgetni és nevetni. A legérdekesebb, hogy sok nő szerint – és igazuk is van – ezeknek az elvárásoknak szinte lehetetlen megfelelni, de a Daily Express azt írja, hogy tízből hat férfi igenis azt hiszi, hogy ezt a tökéletes barátnőt bárhol képesek megtalálni.

Vagyis bár megvannak az elvárásaik, ha beleszeretnek valakibe, akkor a kritériumok legalább felét valahogy elfelejtik. Szóval, hölgyeim, legyenek önmaguk, és nem kell gumibabává válni ahhoz, hogy boldogok legyenek.