Te + Én

Csillagjegyek, akiknek át kell gondolniuk a nagy Ő keresést

Kortól és nemtől függetlenül mindenki szenvedhet attól, hogy nem, vagy csak nagyon nehezen találja meg a tökéletes társat. A csillagok ebben is segítenek, mert nem mindegy, hogy ki, milyen módszerrel próbálkozik

Bika

A Bika az a fajta jegy, aki inkább elrejti az érzelmeit, ezért sokszor abba a hibába esik, hogy a másik fél ki sem tud rajta igazodni. Addig-addig titkolod, hogy mit érzel, hogy a leendő párod ezt már ki sem várja. Egyszerűen tovább áll, hiszen csak azt tapasztalja részedről, hogy nem érdekled. Pedig, dehogynem… Úgyhogy le az álarccal, nem kell megjátszanod magad. Legyél bátran szerelmes, ha úgy érzed, hogy az akarsz lenni.

Fotó: unsplash.com/JohnSchnobrich

Szűz

A Szűz mindig csak egyféle módon próbálkozott megtalálni a nagy Őt. De látod, hogy ez a módszer nem válik be. Nyugodtan adj esélyt másfajta ismerkedési lehetőségeknek is. Járj el egyedül is színházba, moziba, vagy csak ülj be egy kávéra. Légy nyitott, és emeld fel a fejed, ha emberek vannak a közeledben. Csak így fognak téged meglátni, és így látsz meg te is másokat.

Vízöntő

Kedves Vízöntők, sokkal több rugalmasságot! Túl hamar ítész, és ez nem jó. A második esély – főleg ennyire az elején – mindenkinek jár, és felejtsd el a közhelyekben való gondolkodást. A nagy Őt eddig görcsösen akartad, és látod, így nem működött. Most engedd el, és menj a vágyaid után. Nem kell minden kapcsolattal úgy indulni, hogy komoly lesz. Ha komolynak kell lennie, úgyis ki fog alakulni, és ezt szavak nélkül is érezni fogod.