Te + Én

Ez a 4 csillagjegy lesz októberben a legboldogabb

Ebben a hónapban is érdemes lesz a horoszkópodra hallgatni, mert néhány csillagjegy számára igazán örömteli események vannak megírva.

Bika

A Bika jegy szülöttei körül árad a jókedv és a magabiztosság. A számtalan jó gondolatod csak jót fog vonzani, és ettől lesz ez a hónap igazán különleges számodra. Ne tétovázz, ha valamit akarsz, csináld meg, mert helyetted senki nem fogja. És, ne is engedd, különben ő aratná le a babérokat is.

Fotó: iStock.com/Tijana87

Oroszlán

Szerencsés vagy, mert csak folytatódik a jól megszokott sikerszériád. Néha már magad sem hiszed el, hogy ennyi jó jár neked, de úgy tűnik a csillagok most kegyesek hozzád. Ne élj vissza vele! A boldogság régóta vágyott kincsed, és bármennyire is azt érzed, hogy az öledbe hullott, nem így van. Megdolgoztál érte.

Szűz

A boldogság középpontjában leszel. Te magad sem érted, hogy kerültél oda, és sokszor el sem hiszed, hogy képes vagy erre, de így van. Ha párkapcsolatodban minden tökéletes, akkor ideje, hogy ezt megpecsételjétek, mert a tökéletes alkalom eljött. Mindig is egy kellemes, őszi esküvőre vágytál, ami kicsit másabb, különlegesebb, mint a megszokott.

Halak

Október első napja még fájdalmasan indult. Nem találtad a helyed, és egy váratlan üzenet is kizökkentett a biztonságos mindennapjaidból. De most fogsz élni csak igazán. Minden fájdalom, ami eddig volt most értelmet nyer, és végre a jót fogod megtapasztalni, és így sokkal jobban fogod értékelni. Ezt az októbert a Halak jegy szülöttei örök időkre megjegyzik.