Te + Én

6000 kilométert tett meg szerelméért, pedig csak egyszer randiztak

Micsoda igaz szerelem, és ez valóságos! Kanadából Londonba költözött egy férfi, hogy segítse betegségében azt a lányt, akivel csak életében egyszer találkozott, de az megváltoztatta az életét.

Emily és Dave története még 2017-ben kezdődött – számolt be róla a Daily Mail. A most 31 éves lány 2013 óta egy családi vállalkozásban segédkezett, így találkozott a borszakértő fiúval, Kanadában. Ekkor még nem történt köztük semmi, bár nagyon szimpatikusak voltak egymásnak. Később újra abban a városban volt dolga, és mit ad a sors, újra találkoznak, sőt egy kellemes estét is eltöltenek együtt. De Emilynek vissza kellett költöznie Londonba és a románc – bár tudták, hogy ez valami különleges – nem folytatódott, hiszen 6000 kilométer választotta el őket.

Fotó: iStock.com/andrej_k

Emily néhány hónap múlva rosszul lett, és kiderült, hogy petefészek rákja van. Több se kellett Davenek a hír hallatán, elutazott Emilyhez, hogy segítse őt, mert nem akarta, és nem is tudta magára hagyni, hiszen ekkor már szerette. Ahogyan a lány is őt.

Közzétette: Emily Gosling – 2019. június 17., hétfő

A Daily Mailnek Emily most azt nyilatkozta, hogy szerencsére a rák nem áttétes, és ezt Dave-nek is köszönheti, mert ő adott neki erőt. „Éppen egy parkban sétáltunk Londonban, amikor azt mondta: felmondok, és végleg veled leszek. Egyszerre voltam boldog és szomorú. Boldog, mert mellettem áll a pasim, akit alig ismerek még. Szomorú, mert a betegség nem csak az én életemet változtatta meg, hanem az övét is” – mondta Emily, aki az első műtéten már sikeresen túl jutott, de most a bal oldali petefészkében is találtak egy daganatot, így újabb beavatkozás vár rá. De tudja, hogy sikerülni fog, hisz nem egyedül küzd meg vele.