Te + Én

Csillagjegyek, aki nem hagyhatják ki a reggeli szexet

Nem mindenki szereti, ha reggel a párja azzal macerálja, hogy legyen egy kis összebújás. Hogy kinek, mennyire van kedve a reggeli hancúrhoz még a horoszkóp is befolyásolja, és van, akiknek kifejezetten ez alapján ajánlott.

Bika

A Bikák nagyon is élvezik, ha kávé helyett szexel ébresztik őket. Teljesen felpörögnek, és a lendületük egész nap tart egy kellemes szeretkezés után. Sokkal jobban tudnak koncentrálni, és a munkában is jobb teljesítményre lesznek képesek.

Fotó: iStock.com/Africa Studio

Mérleg

A Mérleg szereti a megszokott, és hagyományos dolgokat, épp ezért, eddig, nem is nagyon feszegette a reggeli szeretkezéseket. Pedig igazán különleges. Ha párod most meg akar erről győzni, mindenképp tegyetek egy próbát, és meglátod, nem fogod megbánni.

Vízöntő

A Vízöntő mostanában gyakorolja azt is, hogy irányt mutasson kedvesének. Hidd el, szükség van erre, és sokkal jobban fogjátok így érteni egymást. De, ha már úgyis benned van az újító szándék, akkor dobjátok fel a szexuális életeteket egy kis változatossággal is. Mindig sietsz reggel? Ez nem kifogás, csak fél órával ébredj előbb, és a reggeli szenvedély mindenért kárpótolni fog.