×

Te + Én

3+1 idegesítő ismerkedési tanács, ha elmúltál 30

Sorra hallod és olvasod a közhelyesebbnél közhelyesebb ismerkedési tippeket, és rájöttél, hogy ezek a tanácsok, maximum csak a filmvásznon jönnek be? Íme azok, melyektől szinte mindenki a falra mászik.

1. Kulturális rendezvényeken

Hát, hogyne, hol is lehetne könnyebben szóba elegyedni egy korod béli intelligens férfival, mint egy komolyzenei koncerten? A probléma csak ott van, hogy az ilyen eseményeken, galéria megnyitókon, vagy színházi előadáson, az emberek alapvetően magára a programra figyelnek, és nem jellemző, hogy egyedül mennének rájuk. Persze, ha egy barátnőd pont egy ilyen eseményen mutat be egy ismerősének, az már teljesen más tészta. De sajnos egy elit rendezvényen nem szokásunk leszólítani idegen férfiakat, és persze máshol sem.

Fotó: iStock.com/fizkes

2. Sportolás közben

Sokszor hallottad már, hogy az ismerkedés egyik legjobb színtere egy konditerem? Ez talán a legidegesítőbb és legnevetségesebb tipp az igazi megtalálására. Először is, nem túl vonzó, amikor teljesen izzadtan lelapult hajjal, smink nélkül próbálsz felszedni egy éppen 120 kilót kinyomó kondi őrült fazont. Másrészről, amikor végre rászánjuk magunkat, hogy elmenjünk edzeni, olyankor leginkább magunkra és testünkre figyelünk, és már annak is örülünk, ha túléljük a kondizást. Persze vannak olyan kivételek, mint a tökéletes sminkben és a legdivatosabb melltartóban feszítő csúcs nők, de a többségünk nem így jár el edzeni, vagy simán van pasija.

3. Utazás alatt

Sok divatmagazin tanácsolja, hogy egy csodás út során, pont úgy rátalálhatsz az igazira, mint az Ízek imák szerelmek, vagy akár a Napsütötte Toscána című filmekben a főszereplők. Bár ez a két film valóban remek, de az igazság az, hogy dolgozó nőként vagy esetleg anyaként nem tehetjük meg, hogy csapot-papot itt hagyjunk, és nekivágjunk az ismeretlennek, ahol végül le is telepszünk. Amikor csak egy-két hetes nyaralásra mész a barátnőddel, van rá esély, hogy összeismerkedj ott valakivel, de arra már nem sok, hogy ez a viszony több legyen egy egyéjszakás kalandnál.

Fotó: iStock.com/grinvalds

3+1 Bárhol!

Bár még anyukáink, nagymamáink is szokták mondogatni: „kislányom, légy nyitott, mert bármikor befordulhat egy utcasarkon!” Az igazság az, hogy kevesen próbálkoznak azzal, hogy leszólítsanak egy férfit az utcán, vagy a pénztárnál, sorban állás közben. Az már valószínűbb, hogy a férfi szólít meg minket valamilyen ürüggyel, és az persze kedvezőbb helyzet, de ilyenkor még kiderülhet, hogy az illető őrült vagy perverz.

De, azért soha ne adjuk fel!