Te + Én

Csillagjegyek, akiknek romantikus hetük lesz

Van értelme szeretni az őszt. Néhány csillagjegy számára az október tele van boldogsággal, és romantikával, és még tizenharmadika is lesz ezen a héten, ami fontos, akkor is, ha nem péntekre esik.

Kos
A hét első fele egy izgalmas és ösztönző találkozást hozhat számodra, melynek hatása akár az egész, további életedet megpecsételi. Számíts most sok meglepetésre, és ha valaki arra kér, hogy bizonyos dolgokat tarts titokba, akkor azt fogadd meg!

Fotó: pexels.com/autumnheartleaf

Rák
Új kapcsolat, utazás, romantika – ez utóbbi csupa nagybetűkkel. Életed lapjai most új fejezethez érkeztek, amikor végre nincsenek szabályok. Ne törődj másokkal, csak magaddal, és majd azzal, aki egy plusz ajándékként belecsöppen a mindennapjaidba. A hét második felében fontos lesz, hogy odafigyelj a részletekre, minden területen.

Skorpió
Hogy eddig nem foglalkoztatott a 13-as szám? Nem baj, nem volt jelentősége. Most viszont lesz. Fontos döntési helyzetbe fogsz kerülni, ami a magánéletedet érinti. Kérj nyugodtan segítséget másoktól, mert tudod, hogy van akire, sőt, akikre számíthatsz. Mérlegelj, és próbálj meg egyszerre hallgatni a szívedre és az eszedre is. Igen, ez a legnehezebb feladat, de menni fog!

Bak
A Bakok számára már az is romantikus gesztus lesz, hogy végre lesz kihez fordulni a nehezebb percekben. Ha nem kapkodtad el a dolgokat, akkor most beérik az elmúlt évek munkája. Vegyél papírzsebkendőt eleget, mert a héten szükséged lesz rá. De ezek csak örömkönnyek lesznek, hisz valamiért mindent olyan szépnek és meghatónak fogsz tartani.