Te + Én

Ez a három csillagjegy túl sűrűn választ rosszul

Úgy érzed, folyamatosan rosszul döntesz, nem a megfelelő pasi kerül az utadba, és mindig csalódás a vége? Lehet, hogy a csillagok tehetnek róla, de azért ne törődj ebbe bele, mindig van változás.

Ikrek

Nehezen tudsz elköteleződni, túl sok félelem van benned, ezért nem is veszed könnyedén a párkapcsolataidat sem. Az örökös félelmeid sokkal jobban befolyásolnak, mint az gondolnád. Bár, talán a tanácsok sem a legjobbak, amikkel elhalmoznak, és te nagyon is szeretsz másokra hallgatni. Pedig nem biztos, hogy ők tudják a jó megoldást, lehet a saját megérzéseidre kéne hallgatni.

Fotó: iStock.com/silverkblack

Rák

Hihetetlen családcentrikusság jellemzi a rákokat. Ez még önmagában nem baj, és ha megtalálta a tökéletes párt, akkor onnantól minden rendben. Ám eljutni odáig nagyon is nehézkes. Görcsösen akarod, és túlságosan bízol mindenkibe. Nem kell két nap után halálos szerelembe esned, és ne nézegesd azonnal az esküvői magazinokat. Maradj kitartó, de egy kicsit átgondoltabb, akkor nem fogod azt érezni, hogy mindig rosszat választasz.

Vízöntő

Imádod a szerelmet. Ha tehetnéd folyton szerelmes lennél, vagy talán így is van? Akkor könnyen lehet, hogy éppen ez a túlzott „rajongás” tehet arról, hogy mindig rosszul választasz. Pedig nem is mindig…csak a nagy számok törvényében több az elhibázott kapcsolatod. De ne add fel, tervezz előre, és döntsd el, hogy mit szeretnél. Te is alkalmas vagy a boldog kapcsolatra, csak a megfelelő párt kell hozzá megtalálni.