Te + Én

Ezek a csillagjegyek a legtudatosabbak

Nem mindenki szereti, ha azt tapasztalja az életében, hogy ahogy esik, úgy puffan. Sokan szeretik előre megtervezni, és minden egyes lépésre gondosan felkészülnek. Ha hiszed, ha nem ezt a tulajdonságot is tudja befolyásolni a horoszkóp.

Kos

Ha tudatos csillagjegyről beszélünk, akkor a Kos mindenképp az első helyen van. Sokszor azt gondoljuk, hogy amit tesz, az csak makacsság, és „csakzértse!” enged, de sokkal több van e mögött. Szeret minden jól átgondolni és megtervezni, nem várja a sült galambot. Nehéz is kizökkenteni a saját terveiből, mert rosszul viseli, ha mások akarják neki megmondani, hogyan csinálja. Kedves Kos, az év hátralévő részére is kész terved van, ugye?

Fotó: Unsplash.com/Ben White

Ikrek

Igazi Ikresen viselkedik, ha tudatosságról van szó, mert megoszlik nála a munka és a magánélet. Valamilyen különös módon mindig csak az egyikben határozott, a másikban olyankor nem tudja, hogy mit csinál. Időszakok vannak, és most valahogy a magánélet kerül majd a középpontba, úgyhogy helló Ikrek! Változásra fel!

Oroszlán

Talán a Kos után kellett volna írnunk, mert az Oroszlán megfontolt lépései bizony irigylésre méltók. Először mindig magával jön tisztába, aztán gyorsan felméri a környezetét, és remekül alkalmazkodik bármihez és bárkihez. De van egy meglepő tény: csak látszólag ennyire magabiztos, sokszor forrong belülről, mert nem biztos abban, amit tesz. Azért mégis a tudatosság mozgatja, és amire csak lehet, ő felkészül.