Te + Én

Ezek a jelek árulkodnak arról, hogy a párod nem figyel rád

Mindenki áhítozik a szeretett férfi figyelmére, de nem mindenki kapja meg. Néha nehéz elérni, de jó az, ha már küzdeni kell ezért? Nem lehetne ez természetes? Sokan túl későn veszik észre, hogy párjuk, szinte semmibe veszi, pedig vannak árulkodó jelek.

Ritkán néz rád. Inkább bámulja a telefonját, rosszabb esetben üzenetet ír rajta, vagy csak játszik, miközben te beszélsz hozzá. Ennyi munka úgysem létezik, ami indokolná a folyamatos telefon csekkolást. Ha rászólsz sem jobb, mert úgyis azzal védekezik, hogy mindent hallott, csak esetleg neki ezek nem fontosak.

Fotó: iStock.com/ d3000

Nem érdekli a lelkesedésed. Ha valami újba kezdesz és mesélsz róla, őt teljesen hidegen hagyja az ötleted. Inkább lehúz, és ellened beszél, mintsem támogatna. Ha úgy érzed, hogy már nem találsz benne ösztönzést, akkor ideje feltenned a kérdést, hogy miért vagytok még együtt?

Ehhez jön, ha még kritizál is. Megjegyzéseket tesz a külsődre, vagy csak épp észre sem veszi, ha valamin változtatsz. De ez nem csak rád igaz, hanem akár a lakásotokra is. Ha a közös élettér sem vált ki belőle semmit, akkor olyan, mintha fél lábbal már nem is ott lenne.

Figyelj arra is, hogy ne szakítson félbe, és főleg ne olyankor, amikor a te sztorid helyett inkább az magáét mondja el. Ha pedig a megbeszélt programokat is elfelejti, ráadásul rendszeresen, akkor tényleg nem sok reményetek maradt a boldog folytatásra.