Te + Én

Leforgatták, hogy milyen az, ha valaki tökéletes

Befejeződött az Így vagy tökéletes című film forgatása. Varsics Péter első mozifilmje a párkapcsolatok és az alkotás hazugságairól szól. A romantikus dramedy jövőre kerül a mozikba.

Az eddig sikeres reklámfilm-rendezőként ismert Varsics Péter első mozifilmjében rengeteg humorral és érzelemmel mesél egy ezoterikus sikerkönyvszerző (Béres Márta) és egy magát tehetséges szépírónak gondoló, kiégett reklámos (Fekete Ernő) hazugságokkal és önbecsapásokkal teli kapcsolatáról. A romantikus dramedy a ma Budapestjén a reklámügynökségek, könyvkiadók és a közösségi média felszínes és álnok világában játszódik – idézte a film tartalmát az MTI.

Fotó: Szupermodern Stúdió

Az Így vagy tökéletes című filmet 34 napot át forgatták, Budapesti helyszíneken. A romantikus és őszinte történet igazi sztárparádét ígér, hiszen Béres Márta és Fekete Ernő főszereplők mellett Trokán Nóra, Hais Dorottya, Lengyel Tamás, Hegedűs D. Géza, Thuróczy Szabolcs, Gáspár Tibor, Ónodi Eszter és Elek Ferenc is szerepel majd benne – közölte a Magyar Nemzeti Filmalap.

„Remek érzés volt ebben az inspiráló közegben alkotni, többször a határainkat feszegetve átvészelni az éjszakai műszakokat, ami a forgatási napok felét tette ki. Elmondhatatlanul büszke vagyok a színészek és a stáb munkájára. Most ráfordulunk a következő, több hónapos próbatételre, ami a vágószobákban vár ránk” – idézi Varsics Pétert az MTI.

A párkapcsolati őszinteség jövőre lesz látható a mozikban.