Te + Én

Csillagjegyek, akikkel kihívás együtt élni

Az összeköltözés mindig nagy lépés egy kapcsolatban, és bár azt gondoljuk, hogy fel vagyunk készülve a helyzetre, mindig érkeznek váratlan kihívások. Sokszor a horoszkóp is befolyásolja, hogy kivel, milyen lesz az együttélés. Van bizony olyan jegy, akikkel nehezebb…

Ikrek
Nagy a szabadság iránti igényük az Ikreknek, és nem lehet csak úgy beskatulyázni őket. Nehéz fába vágta a fejszéjét az, aki Ikrekkel él együtt. A kompromisszum készség nem tartozik az erősségei közé, de cserébe szeret apró meglepetésekkel készülni, ami sokszor enyhít a veszekedős hangulaton is. Ha már megtanultad kezelni, úgy egy kicsit könnyebb lesz, de teljesen egyszerűre ne számíts soha!

Fotó: iStock.com/oneinchpunch

Skorpió
Szenvedélyes, védelmező társ, de csak addig, amíg úgy történik minden, ahogy ő akarja. Ha ezt képes vagy hagyni neki, akkor az is lehet, hogy minimális kihívást jelent az együttélés számotokra. A jegy szülöttei rosszul viselik a változást, olyankor igazi Skorpióhoz méltóan ott csíp, ahol a legjobban fáj. De mint minden másért, érte is megéri küzdeni.

Vízöntő
Függetlenség és szabadság! Ha lehetne jelszót választani a Vízöntők biztos, hogy ezek a szavak mellé tennék le a voksukat. Viszont ez jelzi azt is, hogy nehéz velük a közös élet. Nincs annyi tér és idő, ami elég lenne számukra, de, ha azt érzik, hogy hagyják őket, már a puszta tudattól is megnyugszanak. Nehezen kezdenek kötődni, de ha kialakul náluk, akkor egy picit minden könnyebb lesz, és még a hűséget is tudják tartani.