Te + Én

Ezt ígérik a csillagok a hétvégére

Ez a hétvége is mozgalmas lesz a legtöbb csillagjegy számára. Azért van, akinek inkább a sportolás lesz majd hasznos, és vannak, akik még a pihenés közben is a munkán fognak gondolkozni.

Kos
Visszanyered az önbizalmad, amiért már egy ideje nagyon keményen dolgoztál. Most akkor jársz jól, ha ezen a hétvégén semmire nem mondasz nemet.

Bika
Ne lógasd a lábad! Hiába hétvége, neked most nem a pihenésről fog szólni. Győzd le az akadályokat, és csak előre tekints!

Fotó: iStock.com/FotoCuisinette

Ikrek
Vedd észre, hogy sokan érted vannak, és nem ellened. Legyél kedvesebb és nyitottabb és ezeket az érzéseket viszonozni fogják neked.

Rák
Inspirálódj a természetből. Ha az idejét sem tudod, hogy mikor sétáltál egy jó, akkor most dobj el minden, és hajrá. Ne zavarjon az eső sem, ne a kifogásokat keresd, hanem menj!

Oroszlán
Egész héten érezted, hogy valami forduló pont van az életedben. Ez még hétvégén sem fog megoldódni, de legyél nyugodt, és bízz a megérzéseidben.

Szűz
Ne söpörd a szőnyeg alá a problémákat. Vasárnap nyugalom vesz majd körül. Akkor ideje lesz szembenézni a nehézségekkel. Bárkivel is van problémád, üljetek le, és beszéljetek róla.

Mérleg
Ha váratlanul úgy alakul, hogy le kell mondanod valami számodra jelentős tárgyról, esetleg személyről, akkor döntsd rögtön. Gondold át, és legyél biztos abban, hogy mit is akarsz.

Skorpió
Ha van rá lehetőséged, akkor most szánj egy kis időt a tanulásra önfejlesztésre. Hasznos lesz a következő időszakban, nem fogod megbánni, hogy ezt a hétvégét feláldoztad rá.

Fotó: iStock.com/vladans

Nyilas
Tündöklésre és sikerre vágysz, de ezt csak te magad érheted el. Készíts egy tervet az év hátralévő részére, sokkal jobban megnyugszol, és tényleg az lesz, amit te szeretnél.

Bak
Ne hagyd, hogy mások mondják meg, mit és hogyan tegyél. Aki irányítani akar az most nem segítség, csak hátráltatás. De próbálj meg kedves lenni, sosem tudhatod, hogy ki, mikor lesz még hasznos számodra.

Vízöntő
Csendes, nyugodt napok állnak mögötted, és ebbe még a hétvége is beletartozik. Lazulj el, fogj egy jó könyvet, vagy nézd meg a régóta halogatott filmeket. Egy kis sport is jót fog most tenni.

Halak
Kicsit több pénzt költesz, mint amennyit kellene. Ez már kezd téged is zavarni, ezért gondold át a hétvégi vásárolgatást. Inkább válassz valami kreatív tevékenységed, ha nincs más ötleted, akkor irány a konyha, és süss egy finom sütit.