×

Te + Én

Legyen a nő boldog, kiteljesedett és sikeres

Párkapcsolati nehézségek, egészségügyi gondok, meddőség, elférfiasodás. Ezekkel a problémákkal egyre több nő küszködik, pedig sokan abban a hitben vannak, hogy egyedül csak őket érinti.

A megoldás a nőiességeddel kapcsolatos tanult és öröklött blokkok oldása, ami tanulható, általa az életed több területén – párkapcsolat, szex, család és harmonikus kapcsolatok – egyaránt sikeresebb lehetsz. A nők különböző életszakaszaikban hatalmas testi és lelki változásokon mennek át, és mindegyiknek megvan az a feladata, tapasztalata, amit megélve egyre teljesebbé válhat az élete minden területén. Korábban a generációk együttélésekor átadták a tudást a fiatalabbaknak az idősebbek, ma azonban egyre elszigeteltebbek, magunkba fordulóbbak vagyunk, és legtöbbször akkor kezdjük el keresni problémáink okát, amikor már hosszú ideje boldogtalanul éljük meg a szerepeinket, esetleg már testi betegségek is kialakultak.

Fotó: unsplash.com/ViniciusWiesehofer

A családi mintáinkat 7 éves korunkig magunkévá tesszük, és öntudatlanul ismételjük anélkül, hogy megkérdőjeleznénk azokat. Olyan kérdések is hatnak ránk, mint például édesanyánknak milyen volt a saját nőiességével a kapcsolata? Egyenrangúnak érzi-e, érezte-e magát a családban? Mit lát, hall a társadalomból a nőiességgel kapcsolatban?

Mindezek összeadónak és felnőve azzal szembesülünk, hogy nem a saját életünket éljük, hiányzik az önbizalmunk, nem tekintenek ránk nőként a férfiak, vagy rengeteget harcolunk a mindennapokban és egyre kevesebb öröm ér minket.

Fotó: iStock.com/Ridofranz

„Az önismereti munka az, amivel minél fiatalabban kezd el foglalkozni az ember, annál könnyebben tud fejlődni, megoldást találni, mert nincsenek még annyira mélyen a berögzülések. Nem beszélve arról, hogy számtalan betegség – meddőség, ciszta, mióma, rák, PCOS, menstruációs problémák – gyökere is lehet a fel nem dolgozott, elfojtott érzés” – mondja Kolozsi Mariann, aki több éve foglalkozik a nőiesség témakörével és segíti a hozzá fordulókat az általa kidolgozott módszerrel. December 7-én egy Nőiesség tréninget tart a Kolozsi Mariann Tréningközpontban, ahol a nők egy olyan segítséget kaphatnak, amire nagy szükségük lehet.