Te + Én

3 csillagjegy, akik nem tudnak és nem is akarnak hazudni

Hogy mennyire jó az, ha valaki nem tud hazudni? Megosztó dolog, hiszen bár őszinte, de olykor kíméletlenül. Vannak csillagjegyek, akik ennek nagymesterei, de mégis gondoljunk erre a tulajdonságra erényként, hiszen milyen jó, hogy van, akikről őszinteséget kapunk.

Kos

Talán egyik Kos jegyben született ember sem sértődik meg azon, ha azt mondjuk, hogy ritkán gondolják át a mondanivalójukat, mielőtt kinyitnák a szájukat. Vagyis ettől nagyobb jel arra, hogy őszinték, nem is létezhet. Az igazságot kertelés nélkül a másik szemébe vágják, nem törődve azzal, hogy az épp fáj, vagy elviselhető. Ők nem csak nem tudnak, de nem is akarnak hazudni. Szerintük a világ csak az igazságtól lesz tökéletes.

Fotó: iStock.com/FotoCuisinette

Oroszlán

Becsület és őszinteség, ezek az Oroszlán jegy szülötteinek a jelszava. Az erőt abban érzik, hogy tiszták, és ezért mindent meg is tesznek. Nem hazudnak, nem csapnak be senkit. Néha azért elgondolkoznak azon, hogy jó-e ez így, de mindig kitartanak az elveik mellett. Az őszinteség számukra életforma.

Nyilas

Talán a legőszintébb csillagjegy. Néha már-már naivsággal is párosul, de csak azért, mert nem tudják elképzelni, hogy valaki rossz is legyen. Nem értik, hogy mi a jó, és mi előny lehet abból, ha valaki hazudik. Így ők ezt nem is követik. Néha ezt-azt képesek eltúlozni, de akkor jön a lelkiismeret furdalás, és inkább visszatérnek az igazmondáshoz, mint a népmesei hősök.