Te + Én

Jelek, melyek elárulják, hogy ez már bimbózó szerelem

Ha még kételkednél benne, vagy esetleg magad előtt is tagadnád, segítünk eldönteni a „szerelmes vagyok-e?” kérdést.

Az emberi lélek elég összetett, ebből adódóan az érzéseink is. Ezért hát nem biztos, hogy mindig meg tudjuk őket különböztetni egymástól – például egy erős vonzódást és/vagy szimpátiát a bimbózó szerelemtől.

unsplash.com/Steve Halama

Ez utóbbinak is vannak szerencsére csalhatatlan jelei, amelyek a legtöbbünknél jelentkeznek. Ilyen például, hogy szeretnénk lenyűgözni, elvarázsolni a másikat, hogy ahogyan mi őt látjuk a legszebbnek, legjobbnak, ő minket lásson annak. Gondolj most a saját helyzetedre: ha a legjobbat akarod kihozni magadból, mind a megjelenésedben, mind a hivatásodban, hogy a srác minden nap azt lássa, te vagy a legjobb, akkor már valószínűleg nem csak a kezdeti jó benyomás miatt szeretnél imponálni, hanem több van emögött…

A másik dolog, amit mindannyian megtapasztaltunk már: ha mindig szeretnél kapcsolatban lenni vele. Ha már reggel üzensz neki, és alig várod, hogy válaszoljon. Amikor ez megtörténik, például rád ír a Messengeren, megdobban a szíved, és máris úgy érzed, szuper napod van.

Amikor vele találkozol, az más…

Ha máskor farmernadrágban, kényelmes dzsekiben és legfeljebb szempillaspirálból és rúzsból álló, kétperces nappali sminkben futsz össze valakivel, ez most biztosan megváltozik. Hosszasan készülődsz, eltervezed a sminked, a frizurád, gondosan kikészíted a ruhád, és mérnöki precizitással kombinálod az ahhoz illő kiegészítőkkel. És persze úgy intézed, hogy néhány óráig senki se zavarjon meg titeket.

Fotó: Pexels/ CCO License

 

Mert erre a férfira mindig elég időt tudsz szánni, és úgy alakítod, hogy rendszeresen ráérj vele találkozni – még akkor is, ha nagyon elfoglalt vagy. Sőt, nem is csak úgy találkozgattok: te egyszerűen nem tudsz betelni vele. Szomjazol a szavaira, a gondolataira, az érintésére… mindent akarsz, ami ő, méghozzá lehetőleg a nap 24 órájában. Ha pedig nincs veled, állandóan ő jár a fejedben.

Az sem okoz számodra különösebb gondot, hogy új szokásokat, helyeket is kipróbálj a kedvéért – például ha nem voltál nagy étterembe járó vagy mozirajongó, könnyen lehet, hogy ez nemrég megváltozott. Sőt, ha ő valamilyen speciális étrendet követ (például cukor- vagy gluténmentesen étkezik), számodra az sem jelent problémát, hogy te is megkóstold ezeket az ételeket, vagy akár, hogy ezeket készítsd el neki a következő randi jegyében.