×

Te + Én

Csillagjegyek, akiknek szerencsét hoz a péntek 13

Péntek 13 az egyik leghíresebb naptárhoz kötődő babona, miszerint ez az év legszerencsétlenebb napja. Azért nem kell minden babonát komolyan venni, vannak olyan csillagjegyek, akiknek éppen a mai hozza meg a szerencsét.

Ilyenkor jobb, ha fel sem kel az ember, munkába sem megy, akkor nem történhet semmi baj – hányszor hallottad ezt te is. Ennek a napnak a balszerencsétlen hagyománya az egyik változat szerint IV. Fülöp francia király nevéhez fűződik, aki több száz templomos lovagot fogatott el és vetett tömlöcbe 1307. október 13-án, amely természetesen pénteki napra esett. De, hogy mi az igazság, azt ilyenkor már nehéz kideríteni. Egyébkén nem is minden országban szerencsétlen ez a nap, Olaszországban például a péntek 17-e a balszerencsés nap, Görögországban a kedd a veszélyes, ha 13-án éri.

Fotó: iStock.com/AlexRaths

Bika

Mától neked olyan, mintha egy másik univerzumba csöppentél volna, ahol siker, sikert fog érni. Ezt a szériát a 2020-as évben is át tudod menteni, és végre elégedett lehetsz az elért eredményeiddel. Ma bármihez nyúlsz, abban örömödet leled, és még pénzt is fogsz látni belőle.

Oroszlán

Valamiért már ma elkezded az ide év összegzését. Látni fogod, hogy a 2019-ed nem is volt olyan rossz, és ez a megvilágítás most új erőt ad. A pozitív szemléleted még sokáig kitart, ennek is köszönheted a sikereidet. Menj el este bulizni, vagy arra a karácsonyi party-ra, amire előzetesen nemet mondtál, mert ott is nagy szerencse fog érni, és ezt nem csak a tombolának köszönheted…

Skorpió

Ha az a fajta Skorpió vagy, aki nem boldogul a párkapcsolatával, akkor most ebben ér a legnagyobb szerencse. Lehet, hogy nem is a régit kell helyrehoznod, hanem jön valami új, ami olyan igazi villámcsapásként fog érni. Engedj az ösztöneidnek, és ne bújj mindig a kifogások mögé.

Vízöntő

Jó híreket kapsz már korán reggel, és az örömed az egész hétvégére kitart. Amúgy is kezdesz mindent jobb színben látni, és néha már te is érzed, hogy szerencsés vagy, mert nagyon jó dolgokat kaptál az élettől mostanában. Legyen ma valami új szokásod, amit ezentúl megtartasz minden péntek 13-án, és ez fog emlékeztetni arra, hogy jó dolgok is történhetnek ezen a napon.