Te + Én

5 dolog, amivel az őrületbe kergeted a pasidat

Néha nagyon nehéz megállnunk, hogy ne mondjuk meg a párunknak, hogy ebben vagy abban jobb lenne, ha megváltozna. Ezzel nincs is semmi baj, de vannak helyzetek, amikor fölöslegesen feszítjük túl a húrt, pedig nagyon jól tudjuk, hogy ezzel csak eltaszítjuk magunktól a férfit.

Ha az alábbi 5 idegesítő szokás jellemző rád, itt az ideje, hogy elgondolkozz, megéri-e a hiszti? Vagy lehet, hogy neked sem árt kicsit megváltozni, hogy ne veszítsd el a szerelmedet.

Amikor nem mondod meg neki mi a baj, helyette duzzogsz

Veled is előfordult már, hogy nem árulod el mi a bajod, helyette napokig sértetten viselkedsz? Ettől a férfiak a falnak mennek, hiszen nekik a nem nemet jelent, az igen, pedig igent, és amikor sokadjára kérdezi meg tőled, hogy miért vagy sértett, majd te azt mondod, nem vagy, akkor sajnos egy idő után meg fogják unni. Légy sokkal nyíltabb, és konkrétabb, ha pedig nem akarod elmondani mi bánt, akkor pedig nyeld le a békát, és próbálj meg felülemelkedni a dolgon.

Fotó: iStock.com/oneinchpunch

Fölösleges féltékenykedés

Megtörtént már veled, hogy az a bizonyos zöld szörny eluralkodott az elméden, és egy teljesen jelentéktelen ügyből hatalmas patáliát csaptál? Amikor nem tudod abbahagyni a faggatózást, hogy kivel sms-ezik, miért jött haza egy órával később, merre járt ebédidőben, mert ezzel csak eltaszítod magadtól. Ha te sem gondolod komolyan, hogy tényleg képes lenne megcsalni, akkor bízz meg benne, mert ezzel csak azt éred el, hogy tényleg másik nő után fog nézni.

Önbizalom hiány
Volt már, hogy olyan keresztkérdésekkel támadtad le a párod, mint például, hogy kövérnek tart-e? Sajnos ennél nem sok kiábrándítóbb dolog van egy párkapcsolatban, mert ha ő téged választott, akkor biztos lehetsz benne, hogy az alakod is tetszik neki, de ha folyton megerősítésre vársz tőle, egy idő után megunja. A kierőszakolt bók nagyon nem vonzó.

Érzelmi zsarolás

A férfiak menekülnek azoktól a nőktől, akik túl rövid pórázon próbálják őket tartani. Ilyen eset például, amikor vérig sértődsz azért, hogy a haverjaival szeretne eltölteni egy görbe estét. Volt már, hogy így reagáltál? „Persze, menj csak, és hagyj itt egyedül!” Ha terrorban próbálod tartani, hogy bűntudata legyen, mert épp nem rád szánja az idejét, biztos lehetsz benne, hogy előbb vagy utóbb, de véget fog ennek vetni. Minél inkább próbálod magadhoz láncolni, annál inkább meg akar majd szabadulni tőled.

Ha megalázod

Ha a férfit nyilvánosan kezded el szapulni a barátai, családja körében, akkor majdnem biztos lehetsz abban, hogy el fog hagyni. A férfi egója igencsak érzékeny, és egy kapcsolat nem éli túl, ha az egyik fél ilyen szinten nem tiszteli a másikat.