Te + Én

Karácsonykor se maradj romantikus program nélkül

Ha néhány nap után már meguntad az alvást, letudtad a családi ebédeket, akkor jöhet egy kis romantikus kalandozás a pároddal.

Elő a kultúrával! Egy szép Diótörő előadás csak emeli az ünnepi időszak hangulatát. Választhatod több helyszínen is, Budapesten az Erkel Színházban és az Operettszínházban is játsszák, de a Müpába is ellátogathatsz, ahol megelevenedik a legszebb karácsonyi álom.

Fotó: Gordon Eszter

Hangulatos egy jó korcsolyázás is. Forralt borral, forró csokival, na meg az egymásra esésekkel. Szerencsére rengeteg helyen van most ideiglenes kori pálya, nézz szét, és a közeletekben is biztosan találsz. Ha pedig valami különlegesre vágysz, akkor irány a varázslatos hangulatú budapesti Műjégpálya  a Vajdahunyadvár lábánál.

Nem kell lemondanotok ilyenkor sem a moziról. A sok bejgli után egy kis popcorn amúgy is jól tud esni, és az idei év új szerelmes karácsonyi filmje a Last Christmas sem veszi el a kedveteket az ünneptől. Utána még egy kis dunai hajókázást is beiktathattok, vagy csak sétáljatok egyet a közeli parkban

Fotó: iStock.com/zsv3207

És a plusz, amitől romantikusabb nincs is (na jó, biztos van): ha elég volt a terített asztalból, menjetek le közösen edzeni (vagy csak fussatok egyet a ház körül). Edzés után pedig jöhet egy forró szauna. Nem csak a lelketeknek, de a testeteknek is jót tesz. A lényeg, hogy egy kicsit megálljatok, és egymásra figyeljetek, bármelyik programot is válasszátok.