Te + Én

Csillagjegyek, akik nehezen maradnak meg a hosszú párkapcsolatban

Semmi nincs kőbe vésve, de az biztos, hogy egyes csillagjegyek inkább a kalandok hívei, és nem a hosszú, meghitt párkapcsolatot keresik.

Ha ezek közül valamelyik csillagjeggyel kezdenél randizni, győződj meg a szándékairól, mielőtt kiderülne valamilyen turpisság!

Kos
Nem új információ erről a csillagjegyről, hogy nagyon szenvedélyesek, de sok náluk a rizikó. Egy kossal kezdeni nehéz, mert ők sem tudják még az elején, hogy pár hónap múlva elillannak az érzéseik, hiszen az elején a csillagokat is lehoznák neked az égről. A Kosok villámgyorsan esnek szerelembe, de amikor ráébrednek, hogy a párjuk nem olyan tökéletes, mint hitték, akkor gyorsan le is zárják a románcot.

Fotó: iStock.com/milosducati

Nyilas
A Nyilasok már a nevükből kifolyólag is, előszeretettel veszik célba a kiszemeltjüket, majd a szerelem nyilával szúrják át annak a szívét, de ahogy ez megtörténik és már nincs miért harcolniuk, elveszítik a lelkesedésüket. Ez az a csillagjegy, amelyik a szakítás után újra és újra megpróbálja visszahódítani volt szerelmét, mert, ahogy elveszíti őt, újra fellángol benne a szerelem. A jegy szülöttei akkor szerelmesek, ha nem kaphatják meg azt, amiről azt hiszik, komolyan akarják. Nehéz egy jegy, így, ha házasodni vágysz velük, jól gondold meg!

Ikrek
Az Ikrek férfi mind között a legbizonytalanabb jegy. Egy részről hihetetlenül arrogáns tud lenni, majd a semmiből elveszíti minden önbizalmát. Túl sok időt tölt az önelemzéssel, hogy kiderítse melyik személyisége is a valódi, ahhoz, hogy érdemben meg tudjon szeretni egy másik embert. Persze tisztelet a kivételnek. Sokszor az első adandó problémánál lelécelnek, de ha türelmes vagy vele, elviseled a hangulatváltozásait és mindig mindenben egyetértesz vele, talán örökre veled maradhat.