Te + Én

4 jel, amikor a tested arról árulkodik, hogy tetszik neked egy férfi

Ösztönös testbeszédnek számítanak azok a jelek, amivel a nők elárulják, ha bejön nekik egy pasi. Ha figyelnek a férfiak, ezeket könnyű felismerni, és jöhet a randi.

1. Az ajkak beharapása

Te is észrevetted már magadon, hogy kicsit megharapod a szád szélét, ha valaki olyanra nézel, aki tetszik? Meglepődnél, de ennek a cselekedetnek komoly orvosi ok áll a hátterében: a szexuális izgalomtól, a nők ajka ösztönösen megduzzad és kipirul, ettől az érzéstől pedig hirtelen késztetést érzünk arra, hogy kicsit beharapjuk a szánkat, hasonlóan, mint amikor kifújja a szél.

2. A saját test érintése

A másik gyakori eset, amikor a nők a beszélgetés közben önkéntelenül végigsimítják a nyakukat, az arcukat, vagy akár a combjukat. Előfordulhat még, hogy a nyakláncukkal kezdenek játszani, úgy, hogy a férfi tekintete ráterelődjön a dekoltázsra.

Fotó: iStock.com

3. Orális fixáció

Előfordult már veled, hogy megfeledkezel arról, hogy a ceruza végét kezded rágcsálni miközben őt figyeled? Vagy a randin a szívószállal kezdesz játszani? Nem kell megijedned, a pasiknak ez nem tűnik fel, viszont ez is egy szexuális viselkedéstípus, amely az orális fixációra vezethet vissza és általában kivédhetetlen.

4. Kitágulhat a pupilla

Szokták mondani, hogy a szerelem egyfajta drog és ez nincs is olyan messze a valóságtól. Ha ugyanis a nőt megérintette a férfi, akkor ahhoz hasonlóan, mintha valami tudatmódosító szert használt volna, kitágulhat a pupilla. Ez igaz lehet a férfiakra is, ezért érdemes jó sokat farkasszemet nézni az ismerkedés során!