Te + Én

5 tipp, hogy még jobb feleség legyél

A jó házasság titkát sokan szeretnék tudni. Ami biztos, hogy ehhez is két ember kell. Nem elég, ha csak te akarod jobbá tenni a köztetek lévő viszonyt.

Mégis, legtöbbször a nők dolgoznak azon, hogy jobbá tegyék, vagy akár megmentsék a kapcsolatukat. Lássuk, mi mindent tehetsz még, hogy kiérdemeld a világ legjobb felesége címet.

Fotó: Pexels/ CCO License

1. Több szabadság
Bízz meg benne, és úgy figyeld a munkáját és a szabadidejét, hogy közben nem is figyeled. Legyél résen, de ő ezt ne érezze. Ne kifogásold az időbeosztását, főleg ne tegyél megjegyzéseket a titkárnőjére. Engedd, hogy menjen, és te nagy szeretettel várd haza. Ha viszont ő ér előbb haza, akkor te is meglepheted: vigyél vacsorát – legalább nem kell főzni – vagy lepd meg a kedvenc parfümjével.

2. Változatos programok
A változatosság mindenben kell! Járjatok el néha szórakozni, moziba, színházba vagy vacsorázni. De otthon is megejthetitek ezeket, nézzetek jó filmeket, és készítsetek – közösen is – finom vacsorát. De mindig más. Lehet kedvencetek, de figyelj oda az újdonságokra is.

3. Óvatosan kritizáld
Nem kell folyton bírálnod, vagy felemlegetned a tévedéseit. Sokkal jobb, ha megértő és barátságos vagy vele ilyen helyzetekben. Főleg, ha ő is tudja, hogy hibázott, és javítani szeretne rajta.

Fotó: iStock.com/teksomolika

4. Figyelj az öltözködésre
Semmisnek tűnik, de nagyon is fontos, hogy olyan stílust viselj, amit te és a párod is kedvel. Ha kedveli rajtad a szoknyát, de te inkább nadrágos vagy, azért néha lepd meg, feldobva egy szép harisnyával. A szexisség kell, és a te lelkednek is jót fog tenni.

5. Ne borulj ki, ha veszekedés van
Veszekedni kell, néha. Nem mindig, de olykor-olykor szükséges. A nézeteltérésekből új vélemények születnek, és ettől a kapcsolatotok is fejlődni fog. Tekints úgy a vitáitokra, mint egy szükséges rossz, de aztán építkezz belőle!