Te + Én

Egyszerű trükkök, melyek Valentin napra közelebb hoznak a párodhoz

Próbáld ki valamelyiket, vagy akár mind a négyet, hogy Valentin napra megint közel kerüljetek egymáshoz.

Ha úgy érzed, hogy bár közeleg a szerelmesek ünnepe, de ti kicsit eltávolodtatok az utóbbi időben, akkor vesd be a következő szuper – és ingyenes – tippeket. Ezek garantáltan közelebb hoznak titeket egymáshoz, hogy a szerelmesek ünnepét már olyan turbékolások közepette ünnepelhessétek, mintha csak most jöttetek volna össze.

Fotó: iStock.com/4 PM production

Ez így ebben a formában talán egy hangyányit túlzás, de az tény, hogy megint sokkal közelebb kerülhettek egymáshoz, ha szerveztek valami jó kis közös sportprogramot. Ne félmaratonra gondolj, mert nem a teljesítmény a lényeg, és nem is az, hogy kipurcanjatok. Hanem sokkal inkább az, hogy egy újabb közös cél – mint például egy 2-3 kilométeres gyaloglás, vagy a kondiban néhány közös gyakorlat – csapattá kovácsoljon titeket. Ha rég mozogtatok, akkor vicces pillanatokban sem lesz hiány, de azért persze, csak óvatosan!

Egy másik tuti tipp, ami mindig beválik: főzzetek valamit együtt! Ez szintén remek csapatkovácsoló tevékenység – nem véletlenül szerveznek egyre több csapatépítő tréninget is főzőiskolákba. Jutalmatok pedig az a finom étel lesz, amit együtt főztetek ki.

Ha sem mozogni, sem főzni nem akartok, akkor próbáljatok ki egy szabadulószobát! Tudtad, hogy ezekből is van már ezerféle, például randi vagy épp erotikus szabadulószoba is?

És ha már az erotikánál tartunk, simán az otthonotokba is varázsolhatsz egy szexis előadást a párodnak: elő a rég látott csipke csodákkal, magassarkú cipőkkel! Tarts neki divatbemutatót, vagy táncolj a kedvenc dalotokra. De az is beválhat, ha ilyen szettben várod haza egy nehéz nap után. Ez az egyszerű, de nagyszerű meglepetés azonnali felpezsdülést és libidóemelkedést hozhat a kapcsolatotokba!