Te + Én

Ezekből a jelekből tudhatod, hogy a párod nem értékeli, hogy vele vagy

Egy kapcsolat akkor jó, ha abból erőt és energiát nyer mind a két fél. Ha a párod folyton csak lehúz és az önbizalmadra tör, akkor ideje megvizsgálnod, hogy miért vagytok még együtt.

Az a szerencse, hogy ha nyitott szemmel jársz, akkor észreveheted azokat a jeleket, melyek arról árulkodnak, hogy a párodat abszolút nem érdekli, hogy vele vagy. Hogy számítasz neki? Lehet, de ha ezt nem tudja se kimutatni, se nem mondja, akkor neked mi marad?

Fotó: iStock.com/vadimguzhva

Letöri a lelkesedésed

Nem, hogy nem támogat, és nem ösztönöz, még a terveid ellen is beszél. Neki semmi nem jó, amit csinálsz, semmiben nem látja a fantáziát, esetleg még ki is nevet, hogy mit találgatsz már megint. Kemény egy érzés, és ne is hagyd! Még, ha rossz is, amit kitaláltál, majd rájössz magadtól, neki meg az lenne a feladata, hogy melletted álljon.

Nem értékeli a humorod

Pedig neked van, mások szerint nagyon is jó a humorod, de a párod ebből semmi nem vesz észre. Nem tud rákontrázni, de még csak nem is nevet, sőt, olykor még meg is kell magyaráznod neki. Ez annak a jele, hogy nem vagytok egy hullámhosszon, nem azonos az intellektusotok.

Beleszól az öltözködésedbe

Nem csak beleszól abba, hogy mit veszel fel, de megjegyzéseket is tesz arra, ami a saját ízlésedet takarja. Ettől talán még rosszabb, ha te valamit boldogan mutatsz neki, és ő azért sem tud lelkesedni. Azt már ne is várd tőle, hogy észreveszi, mondjuk az új hajadat, vagy azt, hogy végre látszik a testeden a több hónapnyi edzés eredménye.

Nem néz a szemedbe, ha beszélgettek

Itt a vége! Arra sem méltat, hogy rád figyeljen. Elbeszél a levegőbe, vagy épp nem néz fel a telefonjából, vagy a monitor mögül. Ezekre ne próbálj magyarázatot keresni, mert nincs. Egyszer-egyszer még talán. Akkor szólj neki, hogy ez így nem jó, de ha ezt rendszeresen csinálja, akkor lehet, arra sem figyelne fel, ha te szépen összecsomagolnál és elhagynád a lakást…