Te + Én

Utolsó pillanatos Valentin-napi kedvességek

Még éppen nincs késő, ha elfelejtetted, hogy Valentin-nap van. Az utolsó pillanatokban is beszerezheted a tökéletes ajándékot a párodnak.

A Valentin-nap nem csak az esti programról szól, így akár már reggel is előrukkolhatsz egy kis kedvességgel. Kelj fel egy kicsit korábban, és lepd meg a párod egy finom kávéval, vagy egy ízletes cappuccinoval. Ha szeretnél egy gyors reggelit is varázsolni, akkor néhány péksütemény, tojás, narancs(lé), de akár egy-két kocka étcsokoládé is tökéletes választás.

Ha tényleg az utolsó pillanatra maradt a vásárlás és férfinak veszed, akkor se gondold, hogy a csoki rossz ötlet. Annak mindenki örül. Persze különleges darabokat válasz, és ilyenkor jöhetnek a prémium termékek is, hiszen nyilván nem akarsz spórolni a szerelemeden. Akár egy benzinkúton is beszerezheted gyorsan a legfinomabb fehércsokoládéval bevont málnás, a mangóval töltött étcsokoládés, esetleg a pekándiós – sós karamellás finomságokat.

Hogy az estét együtt töltitek az nem is kérdés. Ám ilyenkor – és ha nem foglaltál időben – lehet, hogy a kedvenc éttermetekben már nem is lesz hely, és amúgy is sokan lesznek. Maradjatok otthon. Elég, ha a munkából hazafele beszereztek egy üveg, különleges bort és egy hozzáillő gourmet édességet – és már meg is vannak az ideális randi kellékei.

És, ha végképp semmire nincs időd, akkor gyorsan vegyél a kezedbe egy tollat, néhány darab A4-es papírt, és írjál rá kedves bókokat, szexpózokat, vagy éppen valamilyen romantikus programot. Tedd be egy borítékba, és tökéletes ajándék lesz, hogy ezek közül mondjuk hármat is választhat. A szabályokat ti alakítjátok. Jó játékot és szerelmes együttlétet.