Te + Én

5 tipp, ha boldog párkapcsolatra vágysz

A boldog párkapcsolatért meg kell dolgozni – a következőkkel például nagyon sokat tehettek a pároddal azért, hogy elérjétek.

1. A humor és a játék – Persze nem lehet minden napunk csak móka és kacagás, de ha a negatívumokat is képesek vagytok egy kis humorral oldani, és be tudjátok csempészni a játékosságot a hétköznapokba, az jobban megerősíti a párkapcsolatotokat, mint gondolnád!

Fotó: iStock.com/Rido

2. Bocsáss meg! – Egy tartós kapcsolatban elkerülhetetlen, hogy akár téged, akár a párodat sérelem érje. Ezeket ne tartsátok magatokban, hanem beszéljetek róluk. Sőt, ha kell, vitatkozzatok, veszekedjetek egy jót, aztán bocsássatok meg egymásnak.

3. Szeretkezz! – Persze, a szerelem, illetve a másik szeretete, tisztelete gyönyörű dolog, de lássuk be: a párkapcsolatot a szex teszi teljessé. Ne hagyjátok, hogy eltűnjön!

4. Törődj magaddal! – Hogyan élhetnél boldog párkapcsolatban, ha legbelül úgy érzed, te sem vagy rendben? Tanuld meg elfogadni magad, és törekedj arra, hogy önmagad legjobb verziója legyél. Amint úgy érzed, hogy megérdemled a boldogságot, el is fogod érni azt.

5. Ne elégedetlenkedj! – Persze, mindig lehetne minden szebb, jobb, rózsaszínűbb, de ne ebből indulj ki, hanem annak örülj, ami van: a szerelmeteknek, a közös életeteknek és persze a párodnak, aki egy csodálatos ember!