Te + Én

A szerelem nem ismer vírus adta határokat

Tori és Jeremy két átlagos, New Yorkban élő fiatal. De vonzalmuk miatt egy csapásra híresek lettek, és egy kicsit talán mindenki ilyen szerelemre vágyik.

A két fiatal a koronavírus miatt lezárt New Yorkban ismerkedtek meg, és a karantén ellenére is találtak módot a tökéletes randi létrehozására. A fotósként dolgozó Jeremy Cohen az ablakából szúrta ki a szomszédos épület tetején táncoló csinos lányt, akinek először átintegetett, majd a drónjára ragasztva átreptette hozzá telefonszámát – számolt be a romantikus kezdetről a Daily Mail.

Fotó: Jeremy Cohen/Daily Mail

A férfinak nagy mázlija volt, mert pár órával később Tori is üzent a srácnak, aki meginvitálta őt egy romantikus vacsorára, méghozzá FaceTime-on. Még aznap este a fiatalok – alig pár méterre ülve egymástól – videóhívásban megejtették az első randijukat. Na, ezt a fajta randizás biztos, hogy nem fog elterjedni, de ők, itt legalább minden szabályt betartottak, és az biztos, hogy nem csak egymást napját dobták fel.

Viszont egy jó első randinak folytatása is kell, hogy legyen, és volt is. Jeremy természetesen nem akarta veszélyeztetve egyikük egészségét sem, ezért szerzett egy hatalmas gumibuborékot, amiben „felfújatta” , magát és így indult a lányhoz. Szerencsére a randiról sok fotó, sőt videó is készült, és az biztos, hogy most a fél világ szurkol nekik, hogy szerencsés legyen a szerelem a korona idején.

 

View this post on Instagram

How to date a Quarantined Cutie, Part 3.

A post shared by Jeremy Cohen (@jermcohen) on