Te + Én

Jelek, hogy a szerelemed a legjobb barátod is

A boldog párkapcsolat egyik titka, hogy a társad egyszerre tud a szerelmed és a barátod is lenni. Sokan azt hiszik, hogy így van, pedig valójában ez a jelenség nagyon ritka.

Összegyűjtöttük néhány jellemzőt, melyek alapján te is eldöntheted, hogy a mázlista kategóriába tartozol-e.

Nem zavarja, ha drámázol

Féltékenység nélkül kevés kapcsolat létezik, ezek a helyzetek viszont vitát szülnek. Azonban nem mindegy, hogy milyet, és kit, mennyire visel ez meg. Ha a párod meghallgat és azon van, hogy megnyugtasson, akkor kaptál egy fontos jelzést, hogy ritka megértő emberrel hozott össze a sors.

Fotó: iStock.com/View Apart

Nincsenek tabu témák

Ezt érts úgy, hogy mindenről, de tényleg mindenről tudtok beszélgetni. Azonos a világnézetetek, és ez nem merül ki abban, hogy ugyanarra a párta szavaztok. Sokkal több annál, mintha megtaláltad volna önmagad csak a másik nembe zárva. Ráadásul ezek a beszélgetések még csak nem is unalmasak.

Ismeri a legféltettebb titkaid

Olyan, amit se az anyukád, se a legjobb barátnőd, de még a testvéred sem tud, de őt gondolkodás nélkül beavattad. Belülről jött, és teljesen természetes dolog, hogy megbízol benne. Ja, és ő is ugyanígy tesz, bármit elárulhat neked, tudja, hogy az csak köztetek marad.

Veled örül

A legjobb kapcsolatokban is előfordul, hogy a másik sikerének nem úgy örülünk, ahogy kéne. Nagyon veszélyes terep, főleg, ha azonos munkát űztök, vagy ha még a hobbitok is hasonló. De, ha nem a féltékenykedés a domináns, hanem a felhőtlen öröm, és látod, hogy ezt nem csak megjátssza, akkor nagy mázlid van.

Ha béna viccet mondasz, akkor is nevet

Kell ezt magyarázni? A legnagyobb ajándék. Mindenkinek vannak félrement poénjai, de ha van valaki, akire ilyen helyzetben is számíthat, akkor arra úgy kell vigyázni, mint a világ legértékesebb drágakövére.