Te + Én

Mit árul el egy nőről, ha fiatalabb férfihoz vonzódik?

Ma már elavult az a gondolat, hogy egy idősebb nő egy fiatalabb férfi által szeretné bizonyítani a környezetének, hogy még mindig vonzó. Hiszen egy negyvenes nő, aki felvállalja, hogy egy harmincas vagy huszonéves férfival van kapcsolata, pont hogy modern gondolkozású és nagyon bátor.

Erőteljes vonzerő és magabiztosság

Gyakori, hogy egy negyvenes szingli nő súlyos önbizalomhiánnyal küzd, és úgy érzi, szerelmi téren neki már nem terem babér. Azok a nők viszont, akik fittyet hánynak a korra, és semmi kétségük afelől, hogy még mindig kívánatosak és szexisek, magabiztosságukkal egy fiatalabb srácot is el tudnak csábítani. Ez pedig arra utal, hogy simán felveszik a versenyt egy hamvas huszonévessel, sőt, le is körözik őket.

Fotó: iStock.com/Dmytro Zinkevych

Fiatal lélek

Nem attól függ, hány éves az ember, hogy melyik évben született, hanem hogy hány évesnek érzi magát. Egyes negyvenes nők tele vannak vitalitással, új élményekre és kalandokra vágynak, és ehhez minden joguk megvan. Kutatások bizonyítják ugyanis, hogy azok a nők, akik már felépítették a karrierjüket, esetleg felneveltek egy gyereket, sokkal szabadabban élik az életüket, mint fiatalabb korukban, mikor még oly sok feladat állt előttük. Érthető tehát, hogy egy fiatal lelkű nő jobban összeillik egy életvidám sráccal, mint egy megkeseredett kapuzárási pánikkal küzdő férfival.

Szexuális újjászületés

Gyakori, hogy egy nő a válása után, az új partnerrel döbben rá, hogy nem tudta kiélni a szexuális vágyait a házasságában. Ez sokszor azért van, mert nagyon fiatalon ment férjhez, és tapasztalansága miatt nem volt lehetősége kikísérletezni, mi okoz neki örömet. Ezek a nők főnix madárként születnek újra a válásuk után, és a negyvenes éveikben döbbennek rá, hogy micsoda szexuális energia buzog bennük. Ezt a szexuális revelációt pedig érthető, hogy energikus, életerős, magas libidójú férfival tudják megélni.

Gondoskodó szeretet

Nem csak a nőnek lehet szüksége egy nálánál fiatalabb férfira, de sokszor egy huszonéves srác is jobban megtalálja a hangot egy idősebb nővel, mint a korosztályával. Ebben az esetben mindkét fél lelki szükséglete kielégül, hiszen a férfi figyelemre és anyáskodásra vágyik, a nő pedig a legnagyobb örömmel adja ezt meg neki, és általa fiatalnak érzi magát.