×

Te + Én

Csillagjegyek, akik júniusban ragaszkodóbbak lesznek

Szakítani soha nem egy leányálom, de néha a szokottnál is nehezebb. Ahogyan a kötődés is erősebb lehet az átlagosnál, ha a csillagok épp ezt befolyásolják.

Kos

A Kosok ebben a hónapban különös szorongást érezhetnek. Persze, hogy nem jó ez, és az okát sem tudják meghatározni. De valami nincs rendben a párkapcsolatuk terén, amitől viszont nem akarnak és nem is tudnak megszabadulni. Talán jobb, ha nem ebben a hónapban hozol meg fontos döntéseket, inkább élvezd kicsit a kezdődő nyarat, és a visszanyert szabadságot.

Fotó: Unsplash/ IB Wira Dyatmika

Bika

A Bikák most különösen, foggal-körömmel fognak ragaszkodni a megszokott életükhöz, azzal együtt a megszokott párjukhoz. El sem tudnák képzelni, hogy egyedül maradjanak, most nem! A csillagok állása befolyásolja ezt, mert amúgy nem ennyire rossz a helyzet. De az elmúlt időszak feszültsége felgyülemlett és ki is tört. Sok-sok türelem és megértés legyen most kéznél.

Nyilas

A Nyilas jegy szülöttei sem viselik most el a változást. Hallani sem akarnak szakításról, pedig érzik, hogy közeli ez a veszély. Ők még megmentenék a dolgot, és nagyon is jól érzik ezt. Van remény, és nem szabad rögtön az első buktatónál feladni. Ez a ragaszkodás most kifizetődik.

Bak

A Bakok az érzelmeiket mindig nehezen irányították, és kissé értetlenül állnak most azelőtt, hogy mennyire sebezhetőek. Ez ellen akarnak tenni, és közben észre sem veszik, hogy csapdába kerültek. Jó hír számukra, hogy csak a június eleje lesz ennyire kaotikus, a hónap második felében már visszakapják a régi énjüket.