×

Te + Én

Vigyázz arra, ami igazi az életedben

Az orosz származású motivációs előadó Carla Galli művészek, élsportolók, politikusok titkos életvezetési tanácsadója immár három évtizede. Most mindenki számára felfedte a párkapcsolati titkot.

Hatodik, Újratervezés című könyvében nyilvánosságra hozta az általa kidolgozott sikerprogram, a Master Code System számos elemét és módszerét. Carla Galli nagy név a szakmában, és biztos, hogy még az is talál az elméletei között valami jót, aki nem hisz a motiváció erejében.

Fotó: iStock.com/patrisyu

„Az életünk játszmáit éljük nap mint nap anélkül, hogy észre vennénk azt. Keressük önmagunkat, az élet értelmét, leggyakrabban magunkon kívül keressük a megoldásokat, ki-ki saját meggyőződése és hite szerint. A párkapcsolat mindannyiunk számára egy nagy feladat. Együtt élni, elfogadni egymáshoz alkalmazkodni, de mégis kreatívnak és szabadnak érezni magunkat nem egy egyszerű dolog” – fogalmazta meg az orosz írónő.

És, hogy mely párkapcsolat tanácsok varázsolják el az életünket? Lássuk néhányat belőle.

 • „Az ego és a büszkeség a legnagyobb ellenségei a bocsánatkérésnek. Tedd le ezt a két legrosszabb pajzsot!”
 • „Soha ne emeld fel a hangodat azzal, akit szeretsz! Amikor felemeled a hangod egy rövid ideig nagyobbnak, felsőbbrendűnek érezheted magad a társadnál, de ez egy visszafordíthatatlan sérülést, fájdalmat tud okozni a másik félben.”
 • “Légy puha, törékeny és mindig merd kimutatni, hogy mit érzel a szívedben!”
 • „Gyakorold a kedvességet és az együttérzést akkor, amikor a legnehezebb; egy vita alkalmával.”
 • „Soha ne bánj úgy a kedveseddel, ahogy te sem szeretnéd, ha ő bánna veled.”
 • „Emlékezz, a változáshoz idő kell! Senki sem képes megváltoztatni egy évek óta berögződött rossz tulajdonságot vagy viselkedést egyik pillanatról a másikra. Légy türelmes a társaddal szemben!”
 • „Gondold meg kétszer, mielőtt kritizálni kezdenéd a partnered!”

Fotó: iStock.com/vladans

 • „Együttérzés, kedvesség, tisztelet, megértés, őszinteség, hűség és elfogadás egy boldog párkapcsolat alapjai. Ha bármelyik is hiányzik ezek közül, előbb vagy utóbb össze fog dőlni a házad.”
 • „Légy hálás minden egyes nap a partneredért! Naponta emlékeztesd magad azokra a kicsi, de értékes dolgokra, amik a társadban megvannak, és emlékeztesd magad arra, hogy milyen szerencsés vagy, hogy ő itt van ez életedben!”
 • „A kommunikáció az egyik legfontosabb kulcs a problémák megoldásához, de csak akkor, ha a szeretet az irányítója. Beszéljük ki a fájdalmunkat!”
 • „Az élet nagyon gyorsan elrepül. Ezért soha ne hagyd, hogy egyetlen nap is elteljen anélkül, hogy elmondod a másik felednek, hogy mennyit jelent neked és, hogy mennyire hálás és boldog vagy, hogy az életedben jelen van, kisebb-nagyobb hibáival együtt.”