Te + Én

Három lelki társ, akikkel az életed során találkozhatsz

Bár a lelki társ szó arra utal, hogy csupán egy van belőle, valójában az életünk során nem csak egyszer leszünk igazán szerelmesek.

Egy másik vélekedés szerint nem egy, hanem három lelki társsal találkozol életed során, akik általában teljesen eltérő személyiségek. Ezek azok a férfiak, akiktől valami fontosat kell megtanulnod, akik segítenek továbblépni egy megrekedt életszakaszon, és akikre mindig hálával fogsz visszagondolni.

Fotó: iStock.com/Dean Drobot

A legjobb barát

A legnagyobb szerelmek barátságból születnek. Van egy személy az életedben, aki úgy ismer, mint a saját a tenyerét, aki előtt nincsenek titkaid, akivel teli szájjal tudsz nevetni, és akibe akkor szeretsz bele, amikor nem is számítasz rá. Bár az emberek többsége idővel elveszítheti ezt a személyt, mert ha elmúlik a szerelem, nehéz újra csak barátoknak maradni. De akik szerencsések, nagy eséllyel kitartanak egymás mellett egy egész életen át.

A szerető, akivel nem lehettél együtt

Szokták mondani, hogy a beteljesületlen szerelmek nem múlnak el. Ő az a személy, akivel kevés időt tölthettél együtt, de az annyira intenzív és mély volt, hogy miután elváltatok, a halálod napjáig eszedbe fog jutni, hogy mi lett volna, ha. Lehet, hogy önhibátokon kívül szakadt meg a kapcsolat, vagy tiltott volt a szerelem, vagy az is lehet, hogy a szakítás után mindketten úgy éreztétek, még nem mondtatok el mindent. A végeredmény ugyanaz: mivel úgy érzed, ennek a szerelemnek még azelőtt kellett elmúlnia, hogy beteljesedhetett volna, sohasem fogod tudni elfelejteni.

A mester

Minden nő életében egyszer eljön egy idősebb férfi, akit tisztel, akire felnéz, aki kihívások elé állítja, és aki megváltoztatja az egész világnézetét. Ezzel a férfival lehet, hogy nem is jutsz túl a plátói kapcsolaton, mert mindketten érzitek, hogy a szexualitás tönkretenné a varázst. Ha viszont mégis mellette kötnél ki, elképzelhető, hogy az idő múlásával tehernek fogod érezni, hogy apáskodik feletted, és irányítani próbál. Pontosan emiatt nem jellemző, hogy ezzel a lelki társ típussal maradnál életed végéig.