Te + Én

Így lesz a nyár igazán boldog a pároddal

Hozzátok ki a legtöbbet az év legforróbb évszakából, gazdagodjatok sok szép emlékkel, és éljétek meg igazán a szerelmeteket – ehhez adunk most egy kis inspirációt.

A hosszúra és borongósra sikeredett tavasz után a legtöbben valósággal beleborzongtunk a boldogságba, amikor az első „igazi”, meleg nyári napsugarak végigsimogatták a bőrünket. És mert a melegebb időjárás a szabadba, illetve programokra is csábít mindnyájunkat, talán neked is megfordult már a fejedben, hogy újra elmehetnél ide-oda a pároddal.

Fotó: Pexels/ CCO License

A gondolat remek, és ha tettek is követik, azzal máris sokat tettél azért, hogy még felejthetetlenebbé tegyétek ezt a nyarat. Nem kell nagy dolgokra gondolni: örömteli emlékeket szerezhettek az olyan apró dolgokkal is, mint például, ha elruccantok piknikezni, vagy ha kiültök a csillagok alá egy üveg borral.

Talán te is észrevetted, hogy manapság a zsúfolt napirendünket csak úgy vagyunk képesek követni, ha percre beosztjuk az időnket. Ez viszont ahhoz vezethet, hogy szinte robotként haladunk végig a teendőinken, és a hétköznapokból elvész a romantika. Sőt, még a beszélgetések varázsa is. Törjétek meg a rutint, és egy-két órára lépjetek ki a mókuskerékből! Uzsonnázzatok együtt, vagy bújjatok össze a kanapén régi fényképeket nézegetve – a lényeg, hogy egy kicsit csak egymásra figyeljetek.

Sok családban, főleg ha még kicsik a gyerekek, a pár elkezd „anya és apa üzemmódban” működni. Ez nyilván adja is magát, na meg a piciknek erre van szüksége. De mi lenne, ha egy-két napra megszöknétek, és megint csak ti ketten lennétek? Szerezzetek bébiszittert (a Nagyi biztos boldogan vállalja az unokákat), és vegyétek az irányt afelé a wellness hotel felé, amit már régóta kinéztetek magatoknak.

A hétvégéken és a szabadnapokon a többségünknek azért lazább az időbeosztása, szervezzetek hát valamit spontán! Lemennétek a Velencei-tóra kutyát fürdetni, vagy beugranátok egy közös ebédre a kedvenc éttermetekbe? Tegyétek meg: ez lehet az egyik legkedvesebb közös nyári emléketek!