×

Te + Én

Csillagjegyek, akik a szakítás után nem sokat bánkódnak

Ha a következő három csillagjegy egyikébe tartozol, nem az a fajta vagy, aki hónapokig gyászolja az exét. Szerinted a szakítás feldolgozásának az a legjobb módja, ha gyorsan tovább lépsz.

Kos
A Kos pontosan tudja, mikor kell kilépnie egy rossz kapcsolatból. Ez a csillagjegy nem tölti azzal az idejét, hogy a múltba révedjen, és egy régi szerelmén rágódjon. Mivel a Kos tűzjegy, így nagyon szenvedélyes, és számára a szexterápia a legjobb gyógyír a szakítás után. Azért vigyázz egy olyan Kossal, aki épp most lépett ki egy kapcsolatból, sosem tudni, hogy épp mi a távlati terve…

Fotó: iStock.com/Nemanja Novakovic

Ikrek

Az Ikrekre jellemző, hogy egy idő után hajlamos elunni magát a párkapcsolatban. Ő mindig az újdonság izgalmát keresi, no, és azokat a kis pillangókat a gyomrában. Ha egy Ikreknek azt mondod, hogy nem akarsz tőle semmit, biztos lehetsz benne, hogy beléd szeret. Pláne akkor, ha még foglalt is, mert attól csak még izgalmasabbnak fogja tartani a vadászatot. Így, ha Ikrekkel találkozol, a legjobb, ha jó hosszú ideig megváratod, amíg tényleg komoly érzéseket kezd táplálni irántad.

Mérleg

Bár a Mérleg imád kapcsolatban lenni, hajlamos arra is, hogy szabadságot vegyen ki a házasságából. Ő semmiképp sem akar szakítani vagy elválni, csupán eltűnik pár hétre, amíg eltölt egy kis időt a szeretőjével, majd mintha mi sem történt volna, visszamegy a társához. A Mérleg kettős személyiség, egyszerre csapodár és hűséges, és csak nagyon kevesen tudják ezt elviselni. Ha pedig egy Mérleggel szakítanak, az biztos, hogy nagyon hamar talál magának új hódolót.