Te + Én

4 csillagjegy, akiknek az augusztus a szerelemről fog szólni

Ez lesz a legromantikusabb hónap, legalábbis négy csillagjegy számára biztosan. Nekik jó hír, hogy bár a nyár lassan elmúlik, a szerelem még csak most érkezik.

Bika

Égi áldást jelez a Bikák számára az augusztus. Ez jó azoknak, akik egyedül vannak, de azoknak is, akiknek már van párkapcsolatuk. A szinglik most elkezdhetik párban tervezni a jövőt, mert hamarosan betoppan a nagy Ő, a kapcsolatban élők pedig tovább léphetnek: a várva várt eljegyzés, házasság már nem csak egy elérhetetlen álom számukra sem.

fotó: iStock.com

Ikrek

Párkapcsolat szempontjából az Ikrek számára is varázslatos lehet ez a hónap, akár régi, akár új kapcsolatról van szó, szinte minden úgy fog történni, ahogy elképzelték. Kicsit már-már túl sok is lesz a romantikából, hirtelen úgy fogja érezni magát minden Iker, mintha egy szirupos filmbe csöppenne. De, ha jobban bele gondol, akkor látja, hogy ez nem csak jár neki, de még élvezi is.

Szűz

Átmeneti feszültség után – főleg a hónap első napjai telhetnek így – rád talál a harmónia és a boldogság. Egy olyan lelkitárs érkezik az életedbe, akiről elsőre nem is feltételezted, hogy ő lesz majd, az a bizonyos személy. Fontos, hogy ne rohanj sehova, nem sürget se ember, se idő, csak magadra koncentrálj!

Skorpió

Varázslatos pillanatokat élhetsz át a szerelemben. Most egy olyan személlyel ismerkedhetsz meg, aki nem csak tökéletesen illik hozzád, de éppen azt tervezi, amit te. Befejezitek egymás mondatát, ő azt eszi meg a tányérodról, amit te nem szeretsz, és a fogkrémet is ugyanúgy nyomjátok ki a tubusból. Végtelenül ritka az ilyen összhang, de most megadatott neked. Ne keresd az okokat, ne kérj válaszokat, csak élvezd! Ez a szerelem most más lesz, talán tényleg egy életre szól.