×

Te + Én

Rátalált a szerelem a súlyos beteg fiúra

A Love Story film óta tudjuk, hogy mennyire megható egy halálos beteg szerelme, ami a végsőkig kitart. Persze az csak egy film volt, átélni mindezt, sokkal megrázóbb.

A Bors című lap Kispesten talált rá az igazi Love Storyra. A Duchenne-szindrómában szenvedő Csorba Dávid története egy csapásra könnyeket és mosolyt csal az ember arcára. A 28 éves fiúnak olyan betegsége van, ami az izomsejtek folyamatos leépülésével jár. „Dávid beszélni is csak suttogva tud, egy lélegeztetőcsövön át veszi a levegőt. Ő azonban most mégis boldog” – írja a lap.

Fotó: iStock.com/Choreograph

Dávidra rátalált a szerelem a 24 éves Kamilla személyében, aki az interneten látta meg először kedvesét. „Olvastam róla egy cikket, és felvettem vele a kapcsolatot, szerettem volna magabiztossá és boldoggá tenni. Sokat beszélgettünk, majd volt egy kis összeveszés, de aztán minden jól alakult” – mesélte a Bors munkatársának a lány.

Az első randijuk is furcsa volt, hiszen Dávid házhoz hívott egy fodrászt, ugyanis az állapotától függetlenül rengeteget ad magára. Ez az ápoló velük volt a randi közben, de ennek ellenére minden nagyon jól alakult, egymásra találtak a fiatalok, és most szinte minden idejüket együtt töltik.

Szabadidejükben rengeteget beszélgetnek, filmeznek, játszanak, és egy spéci szerkezet segítségével még arra is van lehetőség, hogy néha az utcára kimenjenek. Mi mást kívánhatnánk nekik, mint hosszú, boldog szerelmet.