×

Te + Én

Akiknek titkokat és szeretetet ígérnek a csillagok

A Bikák körül sok mostanában a titok, a Szűz csillagjegyű emberek pedig a szokottnál is nagyobb szeretetre vágynak. De mit üzennek még a csillagok?

Bika

Valaki a közvetlen környezetedben rejteget előled valamit és épp eljött az ideje, hogy kiderítsd miről van szó, és főleg, hogy mi ez a hallgatás. Bizonyítsd be, hogy képes vagy te is bármire, sőt nélküled sok minden egészen máshogy alakulna. Ideje, hogy végre bízzanak benned.

Fotó: Unsplash/ Allef Vinicius

Szűz

A hét első napjaiban megnő benned az igény arra, hogy olyan emberekkel töltsd az idődet, akik viszonozzák a szereteted. Ez egyébként teljesen normális igény, csak te eddig erről szerettél megfeledkezni. Talán most a párkapcsolatod is egy olyan irányba fordul, amire már régóta vártál és vágytál. Ne engedd most elhibázni a lehetőséget.

Nyilas

Készülj fel, hogy sajnos vitás heted lesz. Nem minden úgy alakul, ahogy azt előzetesen elképzelted, de ha jobban magadba nézel, akkor valahol sejthetted, hogy ezek a problémák elő fognak jönni. Ne bízz az idegenekben – bár ezt sokat mondogatta gyerekkorodban anyukád is, most újra a füledben csenghetnek a szavai. Légy óvatos!

Vízöntő

Kéréseid meghallgatásra találnak, erőfeszítéseidet pedig siker koronázza. Ha új dologba kezdtél mostanában, akkor ideje learatni a gyümölcsöket. Fontos, hogy jól időzíts, és a hét második fele a legalkalmasabb erre. Figyelj oda kicsit jobban magadra is, talán épp ideje újra elkezdeni az edzéseket, vagy legalább vedd rá magad kicsit több sétára. Később még jól fog jönni a plusz lendület.