Te + Én

Ezek a csillagjegyek a legnagyszerűbb apák

Persze bárkiből lehet jó szülő, de egyes csillagjegyek szinte erre a feladatra születtek. Most megtudhatod, hogy kik azok a férfiak, akik a horoszkópjuk szerint igazán gondoskodó, védelmező apák lesznek.

Bika

A Bika jegyű férfiak legfontosabb jellemvonása, hogy türelmesek. Ez pedig egy apa esetében kétségtelenül a leglényegesebb szempont. A Bikák emellett még racionálisak, tiszteletet parancsolóak, de közben hajlandóak a kompromisszumra is. Egy Bika mellett biztonságban érezheti magát a kicsi és az anyuka is, mert bármit megtenne a családjáért.

Fotó: iStock.com/Evgeny Atamanenko

Rák

A Rák férfi egészen addig éli felelőtlenül az életét, amíg nem születik meg a gyermeke. A Rák igazi átalakuló művész, és abban a pillanatban, mikor először a karjába veszi a kisbabát, ő lesz a legérzékenyebb, leggondoskodóbb apuka. Sosem fél kimutatni az érzéseit, szereti ölelgetni, puszilgatni a gyermekét, ami a férfiak estében ritka. Egy Rák apuka talán kissé túlféltő, sőt megesik, hogy többet aggódik, mint az anyuka. Ettől függetlenül sohasem fegyelmez szigorúan, inkább leül a gyerekével egy hosszabb beszélgetésre, hogy megértse az ő szemszögét is.

Bak

A Bak férfi az egyik legempatikusabb jegy mind között. Bár ő nem az a fajta apa, aki könnyen kimutatja az érzéseit, a gyerek mégis mindig biztos lehet benne, hogy szereti. Nagylelkű jegy, és képes a gyerekek nyelvén beszélni, mert bele tudja magát élni az ő helyzetébe. Emellett a Bak férfi nagyon hűséges, és ha a házasságában akadnak is gondok, ő kitart a családja a mellett, mert az elveibe nem fér bele a válás gondolata.