Te + Én

A legfontosabb tulajdonságok, amiket a férfi keres egy nőben

Biztosan te is kíváncsi vagy, hogy a legtöbb férfi milyen belső tulajdonságokat keres egy nőben. A vélemények különbözhetnek, de alapvetően van négy női erény, aminek egyetlen férfi sem tud ellenállni.

Magabiztosság

Minden férfi vonzódik egy olyan nőhöz, aki felemelt fejjel lép a szobába. Egy ilyen nő kisugárzásától minden férfi figyelme rá irányul. Még az sem számít, hogy a hölgynek nem tökéletes az alakja, vagy nem elég szép az arca, mert ha ő elfogadja önmagát, az sokkal szexibb, mint egy bizonytalan csinibaba. Ezeknek a nőknek nincs szükségük folyamatos megerősítésre a külsejükkel kapcsolatban, ami pedig sokszor kiábrándító lehet a férfiak szemében.

Fotó: iStock.com/NDAB Creativity

Humorérzék

Itt nem arról van szó, hogy az ilyen nő folyton folyvást poénkodik, hanem arról, hogy képes meglátni egy kellemetlen szituációban is a humort. Hogy elviseljük az élet megpróbáltatásait, nem élhetünk humorérzék nélkül. Nincs annál szexisebb, mint mikor egy nő viccet csinál a balszerencséjéből. Azok, akik mindent halál komolyan vesznek, és siránkoznak, ha valami nem sikerül, az azt üzeni a férfinak, hogy hosszútávon nem lesz valami boldog vele az élet.

Őszinteség

Bármennyire is gyönyörű, vonzó, okos egy nő, ha hamis és hazudik, akkor ezek mit sem érnek. A kapcsolat elején érthető, ha egy nő kicsit játszmázik, de ha ezt rendszeresen teszi, és sosem lehet tudni, hogy épp mi rejlik a mosolya mögött, az bizony nagyon kiábrándító tud lenni. A legtöbb nő azért nem képes teljesen őszinte lenni a partnerével, mert retteg, hogy ha kimutatja az érzéseit, akkor elhagyják. Pedig a férfi igazán csak akkor tud szerelmes lenni, ha egy őszinte nővel van dolga, aki vállalja az érzéseit.

Önzetlen gondoskodás

A férfiak többsége kifejezetten olyan nőt tud elképzelni jövendőbelijének, aki szeretetteljes és gondoskodó.
Olyan apróságokról van szó, hogy meglepi a férfit egy reggelivel, ha megsérült, megcsókolja a sebét, meghallgatja a gondjait, és ezekért mind-mind nem kér cserébe semmit. A férfiak tudat alatt olyan törődésre vágynak a szerelmüktől, amit kiskorukban az édesanyjuktól kaptak. Természetesen a másik véglet sem jó, ha egy nő túlságosan anyáskodó, de ha megtaláljuk az arany középutat, akkor örökre megtarthatjuk a férfit.