Te + Én

Ezeknek a csillagjegyeknek nehezükre esik az elengedés

Egyes csillagjegyek akkor is küzdenek a párkapcsolatukért, amikor már minden veszve van. Bár az elengedés sok erőt és bátorságot igényel, hosszútávon többet nyerhetünk vele.

Ha rád is igaz, hogy kitartasz egy rossz kapcsolatban, akkor gondolkozz el azon, hogy közben mennyi mindent áldozol fel.

Rák

A Rák életeleme, hogy másokról gondoskodhasson. Ha ő megszeret valakit, akkor nincs visszaút. Bár könnyen megbántódhat, de a sérelmeit hajlamos lenyelni, és a kapcsolat érdekében úgy tenni, mintha nem lenne semmi baj. Neki fontosabb a kapcsolat, mint a saját boldogsága. Ezért is esik olyan nehezére a szakítás, és inkább kivárja, hogy a másik vessen véget a dolognak.

Fotó: iStock.com/Halfpoint

Oroszlán

Az Oroszlán a legmakacsabb jegy mind között. Ha eldöntött valamit, akkor annak úgy kell lennie. Pontosan ezért van az, hogy képtelen beismerni, ha tévedett, és nem azt a személyt választotta, akivel boldog lehet. Minél több energiát fektetett bele a kapcsolatba, annál több ideig akar majd benne maradni, hogy ne kelljen szembesülnie a kudarcával. A Rákkal ellentétben az Oroszlánok inkább az egójukat féltik, mintsem a szívüket.

Halak

A Halak mindig a legjobbat látja meg az emberekben. Mivel kedves és megbocsátó jegy, nem könnyű őt kiborítani. Ő mindig ad egy újabb esélyt, mert a szíve szakadna meg, ha be kéne látnia, hogy a választottja nem is olyan csodálatos ember, mint akinek azelőtt elképzelte. Ha ő szerelmes, akkor hajlamos a saját személyiségjegyeit felruházni a másik emberre, és ideálisnak képzeli őt. Ebből a szempontból a Halaknak van a legnehezebb dolga, ha az elválásról van szó. Ő mindig úgy éli meg, mintha a saját lelkének egy darabját veszítené el.