×

Te + Én

Nem hagyta magára koronavírusos szerelmét

Egy texasi lány koronavírussal fertőződött, ezért 14 napos karanténra „ítéleték”. Ez az időszak sok szerelmespár esetében próbára teheti a kapcsolatot, de Camilla és Collin nem bízták sorsukat a véletlenre.

A 17 éves Camillát kéthetes házi karanténba küldték, mert elkapta a koronavírust. Ez a 14 nap sokak számára nehéz időszak, mert nagyon komoly társadalmi elszigeteltséggel jár, egy párkapcsolat akár bele is rendülhet. Ám Camilla szerelme résen volt – nem hagyta! És ezzel igazán különleges időszakká tette a karantén napjait.

Fotó: iStock.com/Luca Lorenzelli

Collin nem akart az online kapcsolattartásra szorítkozni, és közben nélkülözni kedvese jelenlétét. Ehelyett a karantén időszaka alatt minden egyes nap megjelent Camilla háza előtt, megfelelő távolságban a lánytól. Egy műanyag széken ült az ablaka alatt, és így beszélgettek, ettek vagy éppen játszottak. Elmesélték egymásnak a napjukat, egyszóval (szinte) mindenre sor került kettejük között, amire általában a hétköznapokon is.

A „karanténélmény” összességében persze nem volt éppen kellemes a szerelmespár számára, de mégis közelebb hozta egymáshoz őket. Collin óriási erőfeszítéseket tett azért, hogy Camillát vigasztalja vagy felvidítsa, amikor az magába roskadt, még a harapós szúnyogok sem tudták ettől eltántorítani a lány ablaka alatt.

De amikor a karantén véget ért, ő kapta a valaha volt legnagyobb ölelést…

Camillának egyébként nem voltak tünetei a karantén alatt, szerencsésen átvészelte az egészet. Ma már úgy találkozhat a barátaival és Colinnal, ahogy korábban bármikor.