Te + Én

A 91 éves humorista megmondta, hogy mi a boldog házasság titka

Bob Newhart szeptemberben volt 91 éves és 57 éve él boldog házasságban kedvesével, Ginnyvel. A komikus szerint létezik egy biztos pont minden kiegyensúlyozott párkapcsolatban.

Bob Newhart Amerikában nem csak humoristaként, hanem színészként is jól ismerik. Szerepelt a Mi a manó című filmben és a Titkok könyvtára sorozatban. Saját szituációs komédiája is volt, a The Bob Newhart Show címmel. Legutolsó szerepe pedig Proton professzor karaktere volt az Agymenőkben, majd ezt követően Az ifjú Sheldon előzménysorozatban is visszatért a tudós bőrébe bújva – írja a hirado.hu.

Fotó: iStock.com/Kathy Hutchins

A People Magazinnak most azt is elárulta, hogy 91 évesen nem csak fittségét és humorát őrizte meg, hanem boldog házasságát is, melynek titka éppen a nevetés.

Egy kollégáján keresztül ismerte meg kedvesét, akivel 1963-ban összeházasodtak. Négy gyermekük született és mára tíz csodás unokával bővült a családjuk.

Bob imádja a humort és ezzel egy kicsivel vidámabbá tenni mások, illetve saját maga napjait is, így esze ágában sincs még nyugdíjba vonulni. Élvezi, hogy szereti a munkáját és imádja a feleségét. Olyan jó lenne, ha mindenki így állna az élethez, na meg a párkapcsolatához…