×

Te + Én

Annyira szép a lány, hogy kitiltotta a Tinder

Egyedülállónak lenni nehéz, hát még akkor, ha valaki szép. Ezt gondolhatja az a 21 éves modell is, akit túl csinosnak talált az egyik társkereső applikáció.

Azt hitték a moderátorok, hogy kamuoldal, ezért letörölték a Tinderről a 21 éves Luna Benna profilját, írja a Daily Star.

 

Fotó: instagram.com/luna.benna

Luna 2017-ben regisztrált az egyik legnépszerűbb párkereső oldalra, ahol azonnal nagy sikert aratott. A férfiak kedvence lett, nem csoda, hiszen fotói szerint is nagyon szép. Az urak azonnal utazásokra hívták, de volt olyan, aki a kezét is meg akarta kérni, még mielőtt látta volna élőben is. A lány persze ezekre nemet mondott, de azért volt, akivel randizott, bár nem sok sikerrel.

A legnagyobb kellemetlenség viszont akkor érte, mikor azt tapasztalta, hogy mások egészen egyszerűen ellopják a fotóit és azzal kamuprofilokat hoznak létre. A gond csak akkor jött, hogy ő maga hiába csinált új profilt, az applikáció azonnal letiltotta, mert a moderátorok azt hitték, csak egy újabb áloldalt ugyanannak a lánynak a képeivel.

 

&size=700&caption=false&position=center”> 

 

A chicagói modell azt állítja, hogy csalódott Tinderben, mert az alkalmazás törölte a fiókját, de a sors fintora, hogy bár három évig szingli volt, és küzdött a Tinder buktatóival, jelenlegi párját mégis ott találta meg, még éppen a kitiltás előtt. Bár nem voltak teljesen idegenek, számos közös ismerősük van, mégis nagy szerencse kellett ahhoz, hogy pont a társkereső oldalon találjanak egymásra és ez talán kicsit enyhített a sok rossz élményen. Talán sok női felhasználó cserélne most vele, amiért nem kell tovább keresgélni. A férfiak pedig inkább Luna párjával cserélnének a csinos modellért.