×

Te + Én

Amikor az örök szerelem meg van írva a csillagokban

A csillagokat most szó szerint értsd, hiszen a horoszkóp szerint egyes állatövi jegyek szülötteinek sokkal nagyobb az esélyük az örök szerelemre.

Bika

Az egyik olyan jegy, aki harmonikus, boldog és főleg szerelmes házasságban élhet tartósan, de ehhez az kell, hogy Bakkal, Szűzzel vagy épp Skorpióval hozza össze a sors. Ha ez megtörténik kedves és türelmes lesz, nem okoz számára nehézséget hűségesnek maradni, sőt, igazából azt fogja érezni, hogy ő a legszerencsésebb ember a világon. Amíg ez a tudat kitart biztos, hogy lesz is valóságalapja a boldogságának.

Fotó: iStock.com/Dzhulbee

Ikrek

Akár egy jó barátban is megtalálhatja a másik felét. Legjobban a Vízöntővel, a Mérleggel és a Nyilassal illik össze. Előfordul, hogy tovább keresgél, mint az megszokott lenne, vagy az is, hogy nagyon rosszul választ és csak később ismeri be. De, amin eljut oda, hogy változtatni kell, máris a kezébe vette az irányítást. Onnantól pedig a legnagyobb cél: a boldogság. A szerelmet is értékeli, de tudja, hogy számára az őszinteség a legfontosabb.

Rák

Talán az egyik legromantikus, legkedvesebb, legalkalmazkodóbb jegy. Házasságra született éppen ezét neki szinte mindegy, hogy Kos vagy Bika, mindenkivel képes a hosszú, boldog szerelemre. A legjobban azért a Halakkal, a Skorpióval és a Bakkal képes élethosszig tartó kapcsolatot kialakítani, ha találkozik egy ilyennel, akkor még a viták és veszekedések is messze elkerülhetik.

Oroszlán

Egy nagyon domináns, erős személyiség, de ettől nem kell megijedni. Remek párost alkothat a Kossal, és a Nyilassal, még akkor is, ha mindenkire illik a domináns jelző. Ők azok, akik képesek az erejüket egyesíteni. Ha van szerelem, minden van. Nem a széthúzás vezérli őket, hanem a győzni akarás, akár a mindennapokban is. Ehhez viszont ketten kellenek és ezt képesek felismerni.