×

Te + Én

5 tipp, hogy 2021-ben is boldog legyen a párkapcsolatod

Néha hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy mi az, ami egy párkapcsolatban igazán fontos.

Mindennap kérdezzük meg: Hogy telt a napod?

Azt gondolhatnánk, hogy ez egy egyszerű és nem is túl izgalmas kérdés. De mennyi gondoskodás és szeretet van benne! A hosszú, tartalmas beszélgetések elengedhetetlenek ahhoz, hogy még inkább elmélyüljön a kapcsolat.

Szabad a csók!

Egy nap sokszor a megoldandó feladatok sokaságának tűnik, de találjunk alkalmat arra, hogy megcsókoljuk a párunkat, úgy igazán, csak a csók kedvéért.

Mi-idő

Az elmúlt években nagyon divatos lett az én-idő kifejezés, valóban fontos, hogy szánjunk magunkra is időt, de ne feledkezzünk meg a párunkkal közös időtöltésről sem. Közös séták, főzések, társasjáték, randi-esték, sok-sok nevetés és összebújás.

fotó: Pixabay

Kevesebb kritika, több szeretet

A párunkkal igazán őszinték lehetünk és ha jól működő kapcsolatról van szó, akkor azokat a gondolatokat is megosztjuk vele, amit senki mással nem. Azonban ne felejtsd el, hogy pont azért mert szeretitek egymást egy-egy kritika tőled lehet a legfájóbb.

Ne feküdjetek le haraggal és mondjátok egymásnak, hogy szeretlek

Ha nincs szó szakításról, akkor egy vita sosem lehet annyira fontos, hogy haraggal feküdjetek le. Ehhez kapcsolódik az is, hogy mindennap mondjátok ki hangosan egymásnak hogy szeretlek. Nincs jobb érzés annál, amikor van a napnak egy pillanata, amikor csak ti léteztek és senki más.