Te + Én

Öt jel, hogy azzal vagy, akit neked szánt a sors

Ha ezen néhány kritériumnak megfelel a kapcsolat, az mindenképpen jó előjel.

Van egy közhely, miszerint az ember megérzi, ha az igazira talál rá. Elcsépelt vagy sem, ez így van. De mégis mi alapján ismerjük fel?

Fotó: iStock.com/Sante77777

1. Mást érzek, mint ezelőtt

Persze, hogy szerelmes vagy és rabul ejt az érzés – de valahogy ez mégis más, mint ezelőtt. Közelebb érzed magad valakihez, biztonságban vagy, szóval egész egyszerűen csak „működik”. Megjelenik a kapcsolatban az egyensúly, ahol nincsenek hierarchia játszmák.

2. A legjobbnak érzed magadat

Nincsenek folytonosan visszatérő, elrettentő rigolyák. Ha azzal vagy, akivel valóban lenned kell, akkor elkezd a „rosszabbik éned” megkopni. Nem érzel magadon feszültséget és frusztrációt, mivel önmagadat fogod tudni adni. És mindezt a lehető legtermészetesebb módon. Nincsen benned a kötelező megfelelési kényszer.

3. Elfogad a legrosszabb napjaid után is

Vannak nehezebb pillanataid, vagy ismered azt az oldaladat, amiket csak a bizalmasaidnak mersz mutatni? Az igazival van dolgod, ha elfogad és szeret – úgy, ahogy vagy. Mérgesen, aggodalmasan vagy esetleg hisztisen. Természetesen az idő nagy úr, de ha megtanulta kezelni a személyiségedet, és vállalta a velejáróit hosszabb idő után is, akkor tudod, hogy ki ő neked!

4. A családod és a barátaid imádják

Rengetegszer fordulhatott már elő veled is, hogy az aktuális partnereddel elmentetek bulizni a társaságotokkal és ha nem is botrányba, de veszekedésbe és sértődésbe torkollott. A jó társ átesik könnyen a próbán és befogadják. A családod és a barátaid ismernek a legjobban, egyből leszűrik, hogy ez a kapcsolat a tied-e vagy nem.

5. Ott lesz melletted a legnehezebb időkben is

Ásó, kapa, nagyharang? Ahhoz előtte meg kell győződni arról, hogy előtte is kitartotok egymás mellett. A legegyszerűbb útja annak, hogy felismerd, hogy a jó emberrel vagy-e, az az együtt megélt nehéz időszakok. Az ilyen helyzetek általában kihozzák az emberből az igazi énjüket, így hamarabb megismerhetővé válnak. Ha egy nehezebb és embert próbáló időszakban egymás társai tudtok maradni, akkor jók az előjelek!