Szerelem

Öt ok, ami miatt megfontolandó, hogy kilépj a kapcsolatodból

Előfordult már, hogy nem érzed jól magad a pároddal?

Mindannyiunk életében előfordulhat az, hogy egy rossz kapcsolatban élünk, de mivel szeretjük a párunkat, vagy csak úgy gondoljuk, ezért inkább vele maradunk. Mik azok az okok, amikor nagy levegőt kell venni, és kilépni a kapcsolatból? Soroljuk!

Fotó: iStock.com/Phovoir

1. Mérgező kapcsolat

Ha már a veszekedések végén abban sem vagy biztos, hogy te mit érzel és mi a te pontos álláspontod, akkor annyira elbizonytalanított az idő során téged a párod, hogy már azt sem tudod, te mit gondolsz a dolgokról.

2. Folyamatos bűntudat

Nem telik el buli anélkül, hogy ne legyen bűntudatod pedig nem csinálsz semmit? Tudod, miért van? Mert a párod nem bízik meg benned, és mindent feltételez rólad.

3. Ő megteheti, te nem

Nem lehet úgy kapcsolatban élni, hogy vannak olyan dolgok, amik neki rosszul esnek, emiatt te nem teheted meg, viszont ő simán képes rá. Ha nincs kompromisszum, vagy viseld el, hogy ő dirigál, vagy ints búcsút!

Fotó: iStock.com/LightFieldStudios

4. Nem ismersz senkit

Már hosszú ideje együtt vagytok, de még nem mutatott be senkinek? Se a szüleinek, se a barátainak? Érdemes elgondolkodni, hogy tervez-e egyáltalán veled vagy hogy egyedül te vagy-e kapcsolatban vele.

5. Amikor várod a lehetőségeket

Együtt vagytok, de mégsem az igazi. Nyitott szemmel jársz és bár megcsalni nem akarod őt, de hamar szakítanál vele, ha jönne valaki, aki igazán megfog. Nincs értelme így együtt lennetek. Nem lehet ő “B” opció, ha az “A” te magad vagy.