×

Szerelem

Van egy filmünk mindenkinek Valentin-napra

Íme a lista, amiről biztosan fogsz tudni választani!

Akár szingli vagy, párkapcsolatban, vagy ha csak meg szeretnél feledkezni arról, hogy milyen nap is van éppen, akkor itt egy lista, amiről bátran válogathatsz film ötleteket!

Fotó: shutterstock/Andrey_Popov

A reménytelenül romantikusoknak: Sing Street

A sztori egy 14 éves ír tinédzserfiúról szól, aki egy bandát alakít csak, hogy lenyűgözzön egy idősebb lányt. Van itt minden, romantikus ballada, bálon való zenélés, és biztos, hogy ha imádod a jó zenét és a romantikát ez a tökéletes választás számodra.

via GIPHY

A realistáknak: Kék Valentin

A boldogan élnek, amíg meg nem halnak, nem egy garantált befejezése minden párkapcsolatnak. Ha ezzel egyetértesz, akkor a számodra tökéletes választás ez a film. Itt Ryan Gosling és Michelle Williams egy házaspárt játszik, amint egymásba és egymásból kiszeretnek.

A szingliknek: Facérok

A grunge korszakban játszódik ez a vígjáték Seattleben, ahol egy banda tagja próbálják megtalálni a nagy Ő-t. Ezekkel a karakterekkel pedig bárki tud azonosulni.

Az igazi Valentin-nap elleneseknek: Véres Valentin

Ha már a hátad is borsódzik egy romantikus randi ötletétől, akkor ez a klasszikus horrorfilm pont a te kedvedre való lesz, hiszen itt egy álarcos ember öl meg mindenkit, aki meg meri ünnepelni ezt a napot.

via GIPHY

A szkeptikusoknak: 500 nap nyár

Ez egy igaz nem szerelmes-szerelmes film, ahol minden szívfájdalmat a pop dalokra és a romantikus filmekre fognak. Ha ezekkel a kijelentésekkel mélyen egyetértesz, ez a te tökéletes Valentin-napi filmed.

A Cupidóknak: Spinédzserek

Ha Te vagy a reménytelen romantikus a baráti körödben, és mindig próbálod összehozni a barátaidat valakivel, akkor biztosan azonosulni fogsz ezzel a Beverly Hills-i tinédzserrel, aki csak jóra használja népszerűségét.