Te + Én

A csillagjegyeink meghatározzák, hogy szeretünk

Az, hogy milyen csillagjegy alatt születtünk, rengeteg dolgot elárul személyiségünkről – többek között azt is, hogyan mutatjuk ki szeretetünket.

Kos

Nehezen engedünk közel magunkhoz valakit, de ha megtörténik, képesek lennénk tűzbe tenni érte a kezünket. Nagyon védelmezőek és aggódóak vagyunk, ami néha már kicsit terhére is van szeretteinknek.

Bika

A kapcsolat elején általában hűvösnek tűnünk, nem szeretjük vagy inkább nem tudjuk igazán kimutatni érzelmeinket. Ezzel leginkább magunkat próbáljuk védeni, azonban ha lehull ez a kezdeti lepel, nagyon odaadóak leszünk.

Ikrek

Nagyon fontos számunkra mások boldogsága, amiért mindent meg is teszünk. Sokszor a saját érdekeinket is háttérbe szorítjuk ezért.

Rák

A család az első számunkra, minden más csak utána jön a fontossági sorrendben. Szeretjük ezt szeretteink tudtára is adni, könnyen mondjuk ki érzéseinket.

Oroszlán

Önfeláldozóak vagyunk, tulajdonképpen sokkal inkább másokért élünk, mint magunkért. Mások boldogsága és jóléte nagyon fontos számunkra, de ez minket is feltölt.

Fotó: Freepik.com/javi_indy

Fotó: Freepik.com/javi_indy

Szűz

Hajlamosak vagyunk a majomszeretetre, amivel néha kikergetjük a világból szeretteinket. Mindig lehet ránk számítani, és olyanok vagyunk, mint egy anyatigris.

Mérleg

Könnyen mutatjuk ki érzelmeinket, és szeretetünket éreztetjük is a másikkal. Mindenkiről a legjobbat feltételezzük.

Skorpió

Inkább tetteinkkel, mint szavainkkal mutatjuk ki érzéseinket. Ha valaki ezt nem ismeri fel, azt hiheti, hogy zárkózottak vagyunk, pedig belül valójában lángolva tudunk szeretni.

Nyilas

Nincsenek előítéleteink senkivel szemben, szeretetünket képesek vagyunk megosztani és mindenkinek adni belőle. Szerelmünkért a végsőkig elmegyünk.

Bak

Nagyon ragaszkodó típusok vagyunk, ha egyszer összebarátkozunk valakivel, az általában egy életre szól.

Vízöntő

Nehezen tárjuk ki szívünket, de ha valaki elég kitartó, megismerheti a bennünk lakozó féltő szeretetet. Odaadásunkat tetteinken keresztül fejezzük ki.

Halak

Empatikus képességünk kiemelkedő, nagyon gyorsan rá tudunk hangolódni mások érzelmeire. Ez ijesztő is lehet a másik számára eleinte, de nagyon jól kezeljük az ilyen helyzetet.