Te + Én

10+1 dolog, amit minden pár csinál, de sosem vallaná be

A valódi szeretet kívülről nézve, akár olyan lehet, mint egy romantikus komédia. Rengeteg apró gesztussal rendelkezünk, melyet nem szívesen vállalnánk fel mások előtt... pedig nincs benne semmi szégyellni való. Azt pedig ne feledjük, hogy a szeretet sokszor nem igényel nagy dolgokat, sőt néha szavakat sem. Következzen a 11 humoros "igazság" .

1. Pletykálkodunk más párokról, amikor elmegyünk egy esküvőre vagy egy kerti partira majd megállapítjuk, hogy mi sokkal jobbak vagyunk, mint a többiek.

2. Nagy szerelem esetén, akár már a kapcsolat elején arról fantáziálunk, hogy milyen lesz a születendő gyermekünk neme, illetve neve. Végig vesszük a fiú és lány neveket, viccelődünk egymással, de valójában egy kicsit (vagy nem kicsit?) komolyan gondoljuk.

3. Beceneveket adunk egymásnak. A szívem, kicsim, mackóm, nyuszim, gyöngyöm, babám mellett számtalan olyan névvel illetjük egymást, ami abszolút kettőnk életeseményeiből adódik. Üzenetekben, illetve kettesben boldogan hívjuk így egymást.

Fotó:Freepik/freepik

Fotó:Freepik/freepik

4. Pikáns üzeneteket küldünk egymásnak, miközben épp egy tárgyaláson vagy egy komoly megbeszélésen veszünk részt.

5. Úgy tudunk egymásnak panaszkodni, mintha gyerekek lennénk.

6. Megkérjük egymást, hogy ellenőrizzük, hogy mi van a hátukon vagy egy olyan testrészükön, amit mi maguk nem láthatnánk.

7. Egy-egy találkozást követően hosszan szaglásszuk egymás pólóját, hogy miután nincs velünk a szerelmünk még sokáig úgy érezzük ott van mellettünk.

8. Vicces vagy éppen egészen furcsa arcokat vágunk szelfikészítés közben, melyek után nagyokat nevetünk.

9. Megosztjuk egymással az ételeinket: például egy szép szem epret szívesen adunk át a párunk szájába.

10. Úgy gondoljuk, hogy idős korunkban is kéz a kézben, együtt fogunk sétálni vagy éppen az unokáinkat kergetni.

+1. Imádunk egész nap az ágyban fekve sorozatokat és filmeket nézni, miközben finom ételeket falatozgatunk.